Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Bolesny

Pawcio.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: afrino
Nick oskarżonego: Bolesny
Powód skargi: Za gruby melanz w weekend i problemy z percepcja(gość nie daje kary swojemu kolezce w sytuacji kiedy jest czarno na białym winny)
Data zdarzenia: 13.10.2024(niedziela)17:10
Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=g6T_kKWfwA4&feature=youtu.be

[2024-10-13 17:24:06] [Input]  : raport sakrza totalny divebomb(taran) https://www.youtube.com/watch?v=g6T_kKWfwA4&feature=youtu.be
[2024-10-13 17:24:06] [Output] : ✔ Zgłoszenie na gracza Sakrza. zostało wysłane!

[2024-10-13 17:24:45] [Output] : ✔ Moderator Bolesny przyjął twoje zgłoszenie!
[2024-10-13 17:26:24] [Output] : << [77] Bolesny: JakbyĹ› nie uderzyĹ‚ w latarnie, to on by w ciebie nie uderzyĹ‚, wiec nie ukaram go za to <- mialem tu napisac xd ale bolesny ewidetnie pił metanol poprzedniej nocy
przez co jego wzrok niestety uległ lekkiej ułomnosci ,u mnie w rodzinie niestety ta sytuacja jest dobrze znana,ta choroba dotyka ludzi kazdej profesji...
[2024-10-13 17:27:01] [Output] : >> [77] Bolesny: zobacz filmik jeszcze raz 
[2024-10-13 17:27:07] [Output] : >> [77] Bolesny: a jak nie to nie bierz tego raporta nastnepnym razem
[2024-10-13 17:27:08] [Output] : ✔ Zgłoszenie na gracza Sakrza. zostało wysłane!
[2024-10-13 17:27:14] [Output] : âś” Moderator Bolesny przyjÄ…Ĺ‚ twoje zgĹ‚oszenie! <- .... 
[2024-10-13 17:27:15] [Output] : >> [77] Bolesny: bo skarge dostaniesz
[2024-10-13 17:27:21] [Output] : << [77] Bolesny: Pisz Ĺ›miaĹ‚o <- tu sie załączył tak zwany syndrom niesmiertelnosci
[2024-10-13 17:28:59] [Output] : âś” ZgĹ‚oszenie na gracza Sakrza. zostaĹ‚o wysĹ‚ane! <- tu rapsik napisany który powędrował w rece Suzannee która juz nie miala problemu z ocena sytuacji 
[2024-10-13 17:30:14] [Output] : ✔ Moderator Suzannee przyjął twoje zgłoszenie!
[2024-10-13 17:33:38] [Output] : << [112] Suzannee: ile za naprawÄ™ uszkodzenia w tym przypadku?

Spoiler

[2024-10-13 17:33:48] [Output] : >> [77] Bolesny: informuje o skardze

Opis sytuacji: gosc w nrg wali we mnie totalnego divebomba w tyl samochodu na vmaxie taranujac mnie,daje rapsa pewny ze zara dostane kwit za naprawe auta a tu bolesny po sobotniej gibanie 
mowi ze on nie karze tego chlopa bo to moja wina;d,kiedy napisalem mu zeby nie bral nastpenego raporta bo jest ewidetnie pijany to zaczal brac dwa nastepne rapsy zeby
jego kolezka nie dostal kary(kolesiostwo??),po chwili napisalem kolejnego rapsa jego stan ewidetnei utrudnial mu przechwycenie ów raporta i wziela go Suzannee na jego nieszczescie 
kolezanka była trzezwa... po minucei gosc dostal warna a ja sos na konto(mysle ze osoba piastujaca taka range na serwerze powinna sie dobrze prowadzic(a przynajmniej na duty)
no i to tyle generalnie czekam wypowiedz administracji rcon,ja juz w tym temacie nic wiecej nie pisze,bolesny trzymam kciuki w walce z nałogiem.pozdrawiam afro.

Spoiler

image.png?ex=670d4ccc&is=670bfb4c&hm=c16fd4b78c58868800c1cf9dac7c2d4e5ed3544df7c307c80737f7a99f6a9099&=

Wstawiam za gracza afrino ponieważ ma perma na forum.

Witam serdecznie. 

Na filmie widać jak rozpędzasz się, nagle zwalniasz i uderzasz w latarnie. Gdybyś jechał normalnie i on by w ciebie uderzył, to oczywiście, że to jego wina i musi zapłacić. Jednak w tej sytuacji uznałem, że i ty też jesteś winny nagle zwalniając i uderzając w lampę.  Równie dobrze mógłby cię za chwile wyprzedzić, jednak ty wolałeś na środku drogi zacząć odpisywać na wiadomość i stało się to co widzimy na klipie. 

31 minut temu, PAWELOVSKI napisał:

[2024-10-13 17:27:15] [Output] : >> [77] Bolesny: bo skarge dostaniesz
[2024-10-13 17:27:21] [Output] : << [77] Bolesny: Pisz Ĺ›miaĹ‚o <- tu sie załączył tak zwany syndrom niesmiertelnosc

To nie jest żaden "syndrom niesmiertelnosc", tylko ja wiem, że wykonuje swoją prace dobrze, oraz rzetelnie i nie mam nic do ukrycia. Nie wiem po co straszysz mnie skargą jak go nie ukaram. To mam mnie do czegoś zmusić, czy jak?

31 minut temu, PAWELOVSKI napisał:

mowi ze on nie karze tego chlopa bo to moja wina;d,kiedy napisalem mu zeby nie bral nastpenego raporta bo jest ewidetnie pijany to zaczal brac dwa nastepne rapsy zeby
jego kolezka nie dostal kary(kolesiostwo??),po chwili napisalem kolejnego rapsa jego stan ewidetnei utrudnial mu przechwycenie ów raporta i wziela go Suzannee na jego nieszczescie 
kolezanka była trzezwa.

Odrzuciłem potem jednego twojego rapsa, to prawda, ponieważ wytłumaczyłem ci dlaczego go nie ukaram. To że go nie ukarałem, to nie znaczy, że to mój kolega. Po prostu każdy z nas ma prawo ocenić sytuacje na swój sposób sytuacje nie do końca oczywiste(a ta taka była, co wyjaśniłem wyżej). Nie jest to mój kolega, ani nie mam żadnego powiązania z tym graczem.

Chwile później jak informowałeś mnie o skardze, to dopisałem jeszcze dlaczego nie ukaram:

[2024-10-13 17:36:00] [Output] : >> [42] afrino: Po prostu uważam, że wina jest po twojej stronie i po jego

Miłego dnia.

Tutaj jest ciężko mówić o winie kogoś z NRG bo przyczyną kolizji była kolizja z lampą prowadzącego samochód. To co jest przedstawione na nagraniu nie kwalifikuje się do nadania komukolwiek kary i uważam że jest to prawidłowo rozpatrzone zgłoszenie przez Moderatora. Skargę oddalam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.