Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na xiaolinka

osobowosc

Rekomendowane odpowiedzi

Login: osobowosc
Nick oskarżonego: xiaolinka
Powód skargi:  niesluszny mut na vc
Data zdarzenia: 12.10.2024
Dowody: niestety dowod nie mam poniewaz nie slychac mojego glosu na clipie na vc . jedyny dowod to glos innych ziomkow takich jak @czarnuszek, @GRUBSON*, @Adiq_ziom, @Sebix79_Game, @Filip00, @zbroja102 np i slyszaly ze zadnego wulgarnego slowa nie dsotalem ani ze zadniej wiekszej prowokacji nie bylo----https://imgur.com/a/Xgo0fpk
Opis sytuacji: witam serdecznie sprawa tak ze nie powiedzialem wulgarnego slowa ani obrazliwego lecz dostalem za to BK w mucie. moim zdaniem i inych przypadkowych osob na spawnie byla lekka prowokacja ktora totalnie nie miala sensu wiec kazdego zdaniem to nie bylo zadnej prowokacji lecz oskarzona xiaolinka dala mi mute NA 5 DNI za PROWOAKCJE i BK GDZIE NIE BYLO TOTALNIE CZEGOS TAKIEGO. przyznaje na chat okej moge miec mute bo sie zdenerwowalem i lekko prowokowalem z tym sie zgodze i przyjme ta kare ALE NIE NA 5 DNI gdy NIC NIE ZROBILEM. moim zdaniem ta kara zostala nadana bardzo za duza .

xiaolinka ktora znam nie z serwera lecz z jednego discorda. niestety nie darzylismy do siebie empatii ale nie chcialem nic mowic w grze ani wyzywac aby nie dsotac mute do niej. Mam tez osoby ktore mi potwierdza to ze nigdy za soba nie przepadalismy takie jak @_Lisuuu_ @Szwagier @MarceliQ np.niestety pani xiaolinka dala mi JESZCE WIEKSZA KARE Z TEGO POWODU-tak sadze. bo nie mowiac nic zlego dsotaje muta na 5 dni. xiaolinka nigdy mnie nie lubila nawet gdy siedzielismy razem na discordzie wiec moim zdaniem kara zostala nadana specjalnie i jak najdluzej tylko mogla. moim totalnym zdaniem xiaolinka bez zadnego podstawnego dowodu daje mi muta gdy i tak mam na to swiadkow ktorzy to potwierdza. nie zrobilem nic zlego nie podalem twoich danych nic nie powiedzialem zlego w toim imienu poniewaz nie chcailem dostac muta. takie rzczy mozna zaltwiac na innej platoformie. nie gralem na serwerze pol roku, wracam i dostaje muta na 5 dni bez zadnego ostrzezenia od xiaolinki tylko dlugiego muta. totalnie zadnego slowa odezwania tylko odrazu dlugi mut gdzie nie gralem tyle czasu. moim zdaniem kara przez xiaolinke jest nie sluszna i mam na to dowody plus totalnie nie laczy sie z tym co bylo gadane pozdrawiam :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.