Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na mowmififi

D4rkNight

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  MonsterYOUTUBE
Nick oskarżonego:  mowmififi
Powód skargi:  Bez sensowne nadanie MUTE
Data zdarzenia:  09.10.2024r. 21:45
Dowody:  image.png?ex=6708aaac&is=6707592c&hm=357ad61d7a5aad57724e0d12746fbc0929cc731a1ff9f4539fd6c1e3a06b5c19&= oraz reszte mozna sprawdzic w logach wszystko okok
Opis sytuacji:  A więc tak pisałem pare razy na /g do gracza aby "Zamknij pizze" bo zimna bedzie mial to w formie  zartu tak nie jeden administrator sie z tego razem z nami na /g smial po czym pod wieczor gdy to samo napisalem dostalem MUTE na 1 Dzien za rzekome BK, i prowokacje XD gdzie nikogo nie prowkowoalem nawet a fifi odpowiedzial mi na to "Kazdy wie oco chodzi" no wlasnie nie wiem oco chodzi bo sobie pozartowac nie mozna nawet bo odrazu mute za takie cos XD

Witam, w moim odczuciu twoje wiadomości miały charakter prowokacyjny. Pisanie na /g wiadomości o treści "zamknij pizze" było kompletnie bezsensowne, także było to widoczne, że mają inny wydźwięk i znaczą coś innego. Każdy gracz który przeczytał tą wiadomość odrazu wiedział, że nie chodzi Ci o "zamknięcie pizzy". To tyle z mojej strony na ten moment. 

Kara nadana była prawidłowo. Zmiana jednej literki nie zmienia nic w ogólnym przekazie. Jeśli chcesz zabłysnąć kreatywnością to serwer umożliwia Ci to choćby w konkursach, które są organizowane jak obecnie na najpiękniejszą dynię. Kreatywności w próbach omijania regulaminu nie popieramy. Skargę oddalam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.