Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mari

jd12345

Rekomendowane odpowiedzi

Login: jd12345
Nick oskarżonego:  Mari
Powód skargi:  Usuwa statusy bez przyczyny z forum
Data zdarzenia: Dziś wieczorem
Dowody: nie mam dowodów ale jak to jest powazny serwer to macie napewno logi z forum.
Opis sytuacji: napisałem zebra ohio gyatt a mój post zniknal po czym mari sprawdził mój profil i usunał dodatkowe niełamiące regulamin posty.

pdw pozdro dla dobrych ludzi.

Jeśli uważasz, że któryś z pozostałych statusów narusza zasady, śmiało podejmij odpowiednie kroki. Natomiast chciałbym zwrócić uwagę, że żaden z usuniętych przez Ciebie statusów nie łamał zasad netykiety ani regulaminu forum/serwera gry. Nie chodzi mi o to, byś otrzymał jakiekolwiek upomnienie, lecz po prostu o to, abyś zrozumiał, że nie możesz usuwać postów wyłącznie na podstawie subiektywnej oceny, jeśli nie naruszają one jasno określonych zasad.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.