Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Black.

pluuum

Rekomendowane odpowiedzi

fpgVjxI.pngmSu4qkK.png

Witajcie, drodzy czytelnicy! Z tej strony Trainee @pluuum z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przedstawię wam wywiad z Graczem @Black. 
Zapraszam Was serdecznie do przeczytania materiału.

LKZ38Vt.png

P: @pluuum B: @Black.

P: Witam, z tej strony Trainee @pluuum z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi odpowiedzi na kilka pytań?
BWitam, bardzo chętnie.

P: Opowiedz nam, proszę, jak zaczęła się Twoja przygoda z serwerem ProjectRPG.
B: Moja przygoda zaczęła się w 4 lata temu, wtedy po raz pierwszy zobaczyłem ProjectRPG w liście serwerów. Po spędzeniu około 40h na serwerze przestałem grać w MTA.
Na serwer powróciłem rok temu, a dokładnie to pod koniec października. Po powrocie zarobiłem swoje pierwsze konkretne pieniądze, a następnie kupiłem swoje pierwsze auto.

P: Preferujesz granie samemu, czy z grupką znajomych?
B: Oczywiście, że z grupką znajomych, ponieważ można porozmawiać na różne tematy, czy też, chociażby dowiedzieć się, co innym się podoba na serwerze, czy też nie.

P: Czy obecnie należysz do jakiejś organizacji? Jeśli tak, to do jakiej i co skusiło Cię do dołączenia akurat do niej?
B: Obecnie, należę do organizacji Route 66, Poleciłeś mi tę organizację, inaczej mówiąc, zachęciłeś mnie do dołączenia do niej, czego nie żałuję, ponieważ jest bardzo mila atmosfera.

P: Czy planujesz dołączyć do jakiejś frakcji? Jeżeli tak, to do jakiej i dlaczego akurat do niej?
B: Aktualnie nie planuje dołączyć do żadnej frakcji. Niestety nie mam na to czasu, by wyrabiać normę minutową.

vtn05DX.png

P: Jeżeli mógłbyś zmienić jedną rzecz na serwerze, to jaką i dlaczego?
B: Na obecny moment jest to zwiększenie cen surowców na pracy górnika.

P: Jeśli mógłbym prosić, to opisz siebie w jednym zdaniu.
B: A więc tak, mam na imię Rafał, mam skończone 27 lat, Interesuje się motoryzacją, terrarystyką, oraz sportami walki.

BOQ31D1.png

P: Chcesz opowiedzieć czytelnikom jakiś śmieszny żart?
B: Jakie te schody długie, ale te poręcze niskie, patrzcie, winda jedzie.... (Idzie trzech wariatów po torach)
Nie łączcie turbo i kompresora w autach, bo zamulicie silnik „kupel mi mówił” (pozdrawiam @GhostTownPL

P: Jaką ważną radę życiową, chciałbyś przekazać naszym czytelnikom?
B: Dążcie do swojego wybranego celu w życiu, nie zwracajcie uwagi na innych.
P: Bardzo piękne słowa.

P: Chciałbyś kogoś pozdrowić?
B: Tak, chciałbym pozdrowić Cię, osoby z discorda Budowa LV Blackfield, wszystkich użytkowników mojego discorda, którego jestem współzałożycielem, oraz członków organizacji Route 66.
XGwBbve.png
Serdecznie dziękuję za przeczytanie naszego wywiadu. Mam nadzieję, że dzięki niemu lepiej poznaliście gracza @Black., któremu bardzo dziękuję za udzielenie mi wywiadu. Na koniec chciałbym życzyć każdemu czytającemu miłego dnia!
8eybfgF.png 

Dla Redakcji Project News:

f8qL4RM.png Psrl0vc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.