Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Nadszedł ten czas.. :D

Krychuuu

Rekomendowane odpowiedzi

No i dziś oficjalnie kończę swoją rozgrywkę na serwerze ProjectRPG. Powodów jest nie miara, ale nie o tym przyszedłem tu się wypowiadać. Przyszedłem podziękować każdemu z osobna za grę, ale najbardziej chciałbym podziękować:

@JarekJastrzomb- co tu dużo mówić, dzięki za spędzone chwilę na serwerku, dobre akcje i sporo odwalania xD

@matteushh- tobie dziękuję raczej za start, bo po dostaniu się do frakcji i na range support nie miałem z tobą za dobrego kontaktu na serwerze bo mnie unikałeś (XD) ale ogólnie tak jak wyżej, dzięki za spędzone godziny, dobre jazdy i wiele innych przypałów

@Patrikooo.- Noo, tu przechodzimy do sedna! Dzięki za najwięcej odwalania, jak w ogóle można nazwać to odwalaniem bo jazda perasem z tobą to czysta śmierć w oczach, za te pomocne chwile, za dobre wspomnienia, akcje i wiele innych pięknych chwil, wyjazdy perkiem, skoki klockiem na lotnisko, oraz wiele innych dobrych akcji. 

@Malan- No tobie to tam za piwo mogę podziękować, ale także za wiele dobrych akcji, za wodowanie moim perkiem tak średnio dziękuję, ale cała reszta to koks totalny był, fajne chwile z tobą się spędzało, a najlepiej browar w blueberry walilo knago.

@Szulek- dzięki za fajną grę i odwalansko

@Koseryk- hi 😁

@DA__REK- tobie dziadu też muszę podziękować za dobre momenty na serwie, boś spędził ich ze mną całkiem sporo, trzymaj się tam 

@Stachu- Dzięki za grę byku, też trochę się działo xD

Dziękuję także całemu składu Lion Cinema za świetne akcje i dobre wspomnienia, piękne wspomnienia i wiele wiele innych przypałów. ❤️

Dziękuję wszystkim za grę i życzę dalszych sukcesów, oraz wiele pomyślności i radości z rozgrywki na serwerze, dodam że to, że ja odchodzę nie znaczy że odchodzę od was, bo zostaniecie ze mną już na zawsze. Raz, na jakiś czas wpadnę na serwer, ale to będzie trzeba zapisać kredą w kominie. TRZYMAJCIE SIĘ KOCHANI! https://youtu.be/RjzujFoWxY8

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.