Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pożegnanie

AJG00R

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie w tym oto poście. Tak jak jest napisany temat, chciałbym pożegnać się z serwerem, z powodu chęci do dążenia do swoich celów i osiągnięć, mój świat nie widzi mi się zbytnio w codziennym graniu, więc gry idą w odstawkę, ponieważ życie to jedna wielka gra, w której trzeba dążyć po swoje, więc w skrócie ujmując - przyczyną są ważniejsze priorytety, które wpłyną, lub już wpływają na moje życie, a dokładniej z dniem wczorajszym (4.10.2024) dorosłe życie.

Żeby nie było, oczywiście w ramach nostalgii nie raz odwiedzę serwer, aby powspominać sobie i pogadać z ludźmi, których tu poznałem.

Niektórzy mogą powiedzieć że przesadzam, albo po prostu jestem jakiś dziwny, otóż nie do końca, jestem chętny rozwijać się w tym, co lubię i czym zajmuje się jako w zawodzie (meches pojazdów samochodowych), w tym kierunku chce się kształcić w zakresie praktyki jak i w samym tytule (obecny cel - technik pojazdów samochodowych), w dodatku chce pójść do pracy w swojej branży, aby zdobyć wiedzę w zakresie praktyki, pieniądze są małym priorytetem, aczkolwiek bez nich, też człowiek stoi w miejscu.

Aczkolwiek ten serwer jest dla mnie jednym z najlepszych, masa ludzi poznanych, przez 8 miesięcy udało mi się zdobyć kawałek dobrego majątku, a przede wszystkim przygodę we frakcji SATC (najlepsza frakcja ❤️), kawałek wirtualnej historii, niby nic, a jednak cieszy, 290 godzin przegrane, niespełna 5000 repki, Merit PFT i Huntley z pośrednim tune, na moje, jest ideolo.

Z tego miejsca chciałbym podziękować przede wszystkim @MarekPrzelot za wszelką pomoc na start, porady niezależnie od tematu, od drobnostek na serwerze, po samochody, na decyzjach kończąc, jesteś super ziomek, życzę ci samych sukcesów zarówno na serwerze, jak i w świecie rzeczywistym.

Podziękowania idą również do organizacji Low Power Gang, dobre chłopaki dobrze robią i całe te

Podziękowania dla wielu osób, z którymi poznałem się jako taksiarz i załapaliśmy kontakt

Dziękuję przede wszystkim całemu zarządowi SATC, za szansę we frakcji, której (mam nadzieję) nie zmarnowałem, prowadźcie dalej frakcje tak jak jest, niech nic się nie zmienia, bo jest po prostu super.

dziękuje również ziomeczkom, których poznałem w SATC przez cały okres pobytu w tej frakcji, a najbardziej dziękuję @MirekTaxowkarz, który jest super wylajtowanym ziomeczkiem - Miruś, jak i pozostali, również wam życzę sukcesów na serwerze jak i sukcesów w świecie rzeczywistym, jesteście najlepsi! 

Oraz ogromne podziękowania dla Administracji RCON jak i Adminów, Moderów, Supporterów - za to, że ten serwer istnieje i jest nadal rozwijany, oby tak dalej!

Pozwolę sobie, że podsumuje ten wątek następująco, jak we frakcji;

Jesteśmy na miejscu, mam nadzieję, że się spisałem, miłego dnia i polecam się na przyszłość.

S4.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.