Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na wminzok

Michas

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Michas
Nick oskarżonego: wminzok
Powód skargi: Nieumiejętna ocena sytuacji.
Data zdarzenia: 23:40 + - | 03.10.2024r.
Dowody: PW w logach.

Spoiler

mta-screen_2024-10-03_23-35-05.png?ex=67

Opis sytuacji: Byłem na giełdzie LV i chciałem wyjechać z miejsca parkingowego. Chciałem wyjechać i prawie uderzyłem w gracza Mirek*Blacharz. Administrator przyjął reporta na mnie i stwierdził, że wjechałem w niego umyślnie. Stwierdził to po uciętym nagraniu. Widać na nim tylko jak mój pojazd zbliża się do pojazdu gracza. Nie wynika z niego ani prawdziwość intencji ani skala zniszczeń. Następnie karze mi zapłacić za spowodowane szkody na 500$. Takiego ss'a dostał od gracza Mirek*Blacharz. Po długiej batalii słownej na PW z administratorem doszedł w końcu do wniosku, że nie ma podstaw aby żądać ode mnie 500$ za stuknięcie (w najwyższym wypadku uderzenie przez desynchro). Należność (100$) za desynchro oczywiście oddałem.

Dla mnie nie ważna jest kwota lecz sama ocena sytuacji administratora. Podejmuje on decyzje na podstawie niepełnych i niejasnych nagrań/screanów. Dowodem na to jest nasza rozmowa na PW. Administrator poprawił swoją ocenę sytuacji po tym jak sam wytłumaczyłem mu sytuację trzy razy.

Moim zdaniem sytuacja nie powinna mieć miejsca. Gdyby administrator dobrze ocenił sytuację nie musiałbym mu tłumaczyć jego błędnego rozumowania.

Witam, po długiej rozmowie z toba doszedłem do wniosku ze nie ma co się z tobą kłócić o takie rzeczy dlatego poszedłem ci na rękę, dalej nie uważam że na podanym dowodzie doszło do desynchronizacji iż naturalnie zacząłeś przepychać Inferusa gracza Mirek*Blacharz. Zrozum to że naprawa takich pojazdów odbiega cenowo od naprawy pojazdu z niższej półki. Miłego wieczorku, dobranoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.