Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ sprzedane [L] Kaplica LV obok Piramidy (spr. 3.10 20:00)

cucumber

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: cucumber
ID: 794
Cena za dobę: 800$
Sposób kontaktu: Forum/Gra dc _astiz
Dodatkowe informacje: Wedding Chapel jak z Kac Vegas kox kaplica  |  z dodatków posiada bankomat oraz radio !

Cena wywoławcza: 101k
Minimalna kwota przebicia: 5k
Data i godzina zakończenia licytacji: 02.10.2024 20:00

Zdjęcie nieruchomości:

1086343955_GrandTheftAutoSanAndreasScreenshot2024_09.28-21_08_22_13.thumb.jpg.6f21684130c798141813fbda273fd97c.jpg

Oświadczam iż zapoznałem/am się z regulaminem licytacji i zobowiązuje się wywiązać z obowiązujących mnie punktów regulaminu działu: Tak

22 minuty temu, .Nati napisał:

Zwycięzca licytacji ma obowiązek zakupić przedmiot licytacji po cenie wylicytowanej. Transakcja musi zostać dokonana do 24 godzin po zakończeniu licytacji.

@cucumber

@scnnjZ

Gracz nie chce sprzedać za 145.000$, także ten, lockujcie czy cos.

Nie widzę tutaj mojej oferty 150.000$, więc nie rozumiem.

A to, że wcześniej podbiłem sam siebie o te 5.000$ i je wycofałem w czasie jaki jest dopuszczalny to chyba nie ma nic do tego.

§ 18
Dozwolone jest wycofanie oferty w czasie nie dłuższym niż 30 minut.

8 godzin temu, .Nati napisał:

Analizując sytuacje,

Edycja oferty 150,000 nastąpiła po zakończeniu się licytacji - więc nie jest brana pod uwagę.

Ostatecznie licytacja zamyka się na kwocie 150,000$

@cucumber

@scnnjZ

24h na dokonanie transakcji.

§ 18
Dozwolone jest wycofanie oferty w czasie nie dłuższym niż 30 minut.

Dalej wycofane zgodnie z regulaminem, więc nie wiem dlaczego kwota wynosi 150.000$

Gdy licytacja dochodzi do zakończenia, temat zamyka się i nie ma możliwości edycji/zmiany wpisów.

Zgodnie z regulaminem przysługuje Ci 30 minut na zmianę swojej oferty - podczas trwania licytacji. Nie jest to ujęte, ale taki był cel tego punktu i zostanie on na dniach poprawiony.

Uważam, że robiłem wszystko zgodnie z regulaminem, który został udostępniony do zapoznania się. Skąd miałem wiedzieć, że tak nie można skoro nie jest to opisane? Nie będę robił z siebie debila i kłócił się o 5.000$, lecz wydaje mi się, że racja leży po mojej stronie.

Czekam aż gracz wbije na serwer.

A ja byłem od 9 do 16, za 5 minut mogę być.

9 minut temu, cucumber napisał:

koleszka nie wchodzi do gry, czekam 1.5h i miał info o której będe, w mta jest ale bez odzewu

obraz.thumb.png.d813295be2badec113e0e91a91ca79c2.png

Skończ, że miałem informacje jak odpisałeś po 10 godzinach chwile przed twoim wejściem na serwer XD 

Lock, przekazane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.