Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Supporterem Hubi15

Xybez.

Rekomendowane odpowiedzi

cmbJeWn.png.267af451c3f93d2075d1b55331c9017e.png

mSu4qkK.png.cbf5b24747120e813f72dfc0e69e4026.png

Witam, wszystkich czytelników! Z tej strony Trainee @Sebix79_Game z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj chciałbym Wam przedstawić wywiad z Supporterem @Hubi15.  Zapraszam serdecznie, do przeczytania materiału.

LKZ38Vt.png.2861d35e20006c31b9cccf469e02b26c.png

S: @Sebix79_Game H: @Hubi15

S: Witam, z tej strony Trainee @Sebix79_Game z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
H: Witam wszystkich czytelników oraz oczywiście Ciebie, z wielką przyjemnością odpowiem na Twoje pytania.

S: Dobrze, może na sam początek przedstawisz się i opowiesz coś o sobie?
H: Mam na imię Hubert, mam 23 lata. Jeśli chodzi o moje życie prywatne, to pracuje i studiuje. Natomiast jeśli chodzi o moje zainteresowania, to są to głównie służby mundurowe, sport, uwielbiam też podróżować po świecie. Na serwerze ProjectRPG oraz na całej scenie MTA jestem kojarzony pod nickiem Hubi15. Jeśli chodzi o to, czym się zajmuję na serwerze, to obecnie pełnie funkcję Dyrektora (lidera) biznesu Posorants Group oraz jestem członkiem Administracji serwera na randze Supporter. Należę również do organizacji Fama Et Gloria.

S: Od kiedy zacząłeś grać na serwerze i jak się o nim dowiedziałeś?
H: 
Moja przygoda z ProjectRPG rozpoczeła się 08-03-2023 roku. Na ogół śledzę mocno polską scenę MTA, więc wiedziałem o istnieniu tego serwera. Tak właściwie związany jestem z MTA od 2014 roku, kiedy zacząłem grać na jednym z większych polskich serwerów na platformie. Starałem się być na bieżąco, w końcu zdałem sobie sprawę z tego, jak wielu moich znajomych gra na ProjectRPG i postanowiłem też spróbować. Z perspektywy czasu uważam, że był to dobry wybór.

S: No dobrze, grasz w jakieś inne gry poza MTA? Uprawiasz jakiś sport?
H: Obecnie staram się chodzić regularnie na siłownie, co różnie mi wychodzi. Natomiast przez pracę i studia nie mam tak wiele czasu, aby trenować inne sporty jak dawniej. Większość swojego życia grałem w piłkę nożną, nie ukrywam. że trochę mi tego brakuje. Jeśli chodzi o gry, to jak najbardziej. Ostatnio pracownicy Posorants Group namówili mnie do gry w Fortnite'a, grywam też w Helldivers2, Sea of Thieves, Phasmophobie i wiele innych. Zależy w sumie, na co mam ochotę.

S: Jesteś liderem w biznesie Posorants Group, opowiesz nam coś o nim?
H: Jasne, Posorants Group to moje oczko w głowie. Jesteśmy biznesem, który zajmuję się organizowaniem akcji RolePlay głównie dla frakcji na serwerze. Poza tym angażujemy się również w eventy innych biznesów oraz eventy serwerowe. Wymyślamy scenariusze akcji, następnie staramy się je jak najlepiej realizować. Natomiast to nie wszystko, dużo swojej uwagi poświęcamy również multimediom, co można zaobserwować na tiktoku ProjectRPG oraz kanale YouTube serwera.

S: Jesteś członkiem administracji na randze Supporter, jakie są twoje dotychczas obowiązki?
H: Zgadza się, mam niewątpliwą przyjemność być członkiem Administracji serwera. Jeśli chodzi o moje obowiązki, to ogólnie mówiąc jest to pomoc graczom. Reaguje na zgłoszenia użytkowników, którzy potrzebują pomocy albo na zgłoszenia dotyczące łamania regulaminu serwera.

S: Byłeś kiedyś w jakiś frakcjach, jeśli tak to jakich?
H: 
Praktycznie moja cała rozgrywka z MTA związana jest z frakcjami, natomiast jeśli chodzi o ProjectRPG, to byłem członkiem SAPD oraz SAFD. W SAPD spędziłem znacznie więcej czasu, z reguły tematyka policyjna jest mi bardzo bliska, więc wybór tej frakcji był dla mnie oczywisty. Obecnie życie realne nie pozwala mi z czystym sumieniem należeć do żadnej frakcji. Po prostu nie mam na tyle czasu, aby wypełniać swoje obowiązki.

S: Co ci się najbardziej nie podoba, a co ci się najbardziej podoba na serwerze?
H: Zacznę od tego, co mi się podoba. Na wielki plus oceniam modele pojazdów, podoba mi się również GUI serwera, serwer jest również transparentny, a opinie i skargi graczy mają znaczenie. Mimo że nie mam za wiele czasu, aby pracować dorywczo - to podoba mi się także praca górnika. Zawsze jak mam jakąś wolną chwilę to lubię chwilę pokopać. Jeśli chodzi o to, co mi się nie podoba, negatywnie oceniam strefę DM, która ma ogromny potencjał, a ten nie jest w żaden sposób wykorzystany. Myślę, że tyle wystarczy.

S: Dziękuje ci za udzielenie wywiadu, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
H: 
Pozdrawiam serdecznie całą ekipę serwera, wszystkich członków biznesu Posorants Group, organizację Fama Et Gloria, Ciebie oraz wszystkich czytelników! W sumie to pozdrawiam każdego!

XGwBbve.png.ccfb148f2b3fae76027d33bd504b2715.png

Nadszedł koniec tego wywiadu. Dziękuje wszystkim za przeczytanie tego wywiadu, a tobie @Hubi15dziękuje bardzo, że chciałeś udzielić wywiadu. Życzę miłego dnia lub nocy. Do zobaczenia w następnym wywiadzie!

8eybfgF.png.01c98bc2a73f14c29885b915d936ac38.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

undefined_-_Imgur.png.df4bfd21c66d142fce9cc200f7f47c4a.pngrtNDgik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.