Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na gracza Hesoyam* przez -ZgredeKK-

guzioo77

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @Hesoyam*
Data zdarzenia: 2021-01-27 19:42:46
Opis zdarzenia:  Ogólnie  beka bo pisałem mu że z dm nie można brać  specjalnie wjechałem  na dm bo tam sobie dorabiałem  na luzie i chłop pisze do mnie po 5minutach w stylu już zabieram ja pisze co  i pisze elegy no chłop jest nie poważny typ sam się prosi o skargę  dziękuję liczę na ukaranie
Dowody:  już daję  i pokaże jak moje auto stało gdzie 

mta-screen_2021-01-28_18-22-24.png

mta-screen_2021-01-28_18-08-39.png

No witam. Po 1 pojazd nie stał na strefie DM widać na twoim ss (opuściłeś strefę DM). Po 2 na ss widać że jesteś w pojeździe i jest komunikat na chacie (Opuściłeś strefę DM). Po 3 tak pisałem do ciebie abyś pisał skargę a wręcz o nią prosiłem. Jeszcze dodam iż na radarze również widać że pojazd nie stoi na strefie. Widać to na twoim radarze z ss jak i na moim. Pojazd został wstawiony na parking policyjny jako porzucony ponieważ tak uznaje taryfikator i jeszcze dopowiem iż temat wątku jest zły. Widocznie nie potrafisz zastosować się do wzoru. Dziękuje to tyle ode mnie.

mta-screen_2021-01-28_18-09-24.png

Auto obok twojego stało na DM jak widać.  Twoje nie stało jak już mówiłem. Tłumaczyć się lagiem możesz tłumaczyć komuś innemu ponieważ może być to zmyślona wymówka. Zabrałem pojazd stojący za twoim jedynie. Miałeś laga? Udowodnij 😉 Masz udowodnione na chacie że nie stało na DM równiez udowodnione jest to na twoim ss no więc po co drążysz temat? Skarga jest napisana chyba tylko dlatego iż pojechałem ci na /pm a nie potrafisz się pogodzić z faktem iż twoje auto nie stało na strefie.

mta-screen_2021-01-28_18-08-48.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.