Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Stracenie 1155 punktów premium na rzecz kupna fryzury u barbera.

Tysiak1312

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dzisiaj postanowiłem sobie ubrać CJ'a. Kupiłem sobie ubrania itp itd. Przyszedł czas na zakup fryzury u barbera. Po dłuższych namysłach wybrałem fryzurę, następnie ją zakupiłem i niechcący zamiast "Założ" kliknąłem "wyjdź". Po ponownym wejściu do barbera, nie mogłem założyć owej fryzury, tak jakbym nigdy jej nie kupił. Gra kazała mi kupić ją ponownie. Napisałem reporta, administrator HymelJadwiga mi napisał żebym zgłosił się tutaj i czekał na odpowiedź ARCON. Liczę na szybką odpowiedź a nie po paru miesiącach jak niektórzy musieli czekać. Owy Administrator wspomniał, że nagranie z zaistniałej sytuacji jest niepotrzebne, ponieważ macie to w logach, ale oznajmiam, że jestem w posiadaniu takowego nagrania i mogę go przekazać jeśli będzie potrzebny. Chciałbym odzyskać stracone punkty premium, aby móc zakupić tą fryzurę ponownie i tym razem ją założyć, aby nie stracić tego ponownie. Uważam, że na takie sytuację skrypt powinien być przygotowany i zapisywać odrazu fryzurę jaka jest zakupiona, aby uniknąć tego typu sytuacji. Jeszcze raz liczę na szybką odpowiedź i zwrot punktów premium.

Pozdrawiam Tysiak1312.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.