Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Ryby które oddaliście zgniły pod moją nieobecność

siben.eine.luk

Rekomendowane odpowiedzi

Zebra oddał mi 1100kg rynek które magicznie zniknęłyby mi przez buga, ale nie było mnie przy moim pierwotnym komputerze i nie miałem jak wejść do gry na dłużej niż te podstawowe 30 minut. W skrócie miałem wyjazd i wchodziłem na starym laptopie tylko żeby zaliczyć 30 minut. Czy mógłbym prosić o ponowne oddanie rybek? 

W dniu 25.09.2024 o 07:43, siben.eine.luk napisał:

W skrócie miałem wyjazd i wchodziłem na starym laptopie tylko żeby zaliczyć 30 minut.

- przez buga straciłeś rybki

- miałeś wyjazd (co nie jest żadnym błędem serwera)

- oczekujesz zwrotu rybek 

No to jak myślisz ziomuś? Należy się zwrot, czy nie?

myślę że należy, zważywszy na to że na pomoc czekałem ponad tydzień. i nie miałem jak wbić na forum podczas wyjazdu bo nie jestem zalogowany ani na telefonie ani na laptopie, więc po prostu nie wiedziałem że ryby zostały zwrócone. 

W dniu 28.09.2024 o 10:18, siben.eine.luk napisał:

nie miałem jak wbić na forum podczas wyjazdu

W zasadzie, to administrację nie obchodzi to akurat raczej na pewno

Administracja zwrócila rybki, które utraciłeś przez błąd serwera, że wyjazd miałeś to już nie jest błąd serwera, więc wiesz

1 minutę temu, xHamster napisał:

W zasadzie, to administrację nie obchodzi to akurat raczej na pewno

Administracja zwrócila rybki, które utraciłeś przez błąd serwera, że wyjazd miałeś to już nie jest błąd serwera, więc wiesz

wiem, wiem do czego zmierzasz mordko. Ale wiesz, no badzmi ludźmi i zachowujmy się jak ludzie, z szacunkiem do siebie. Mam nadzieję na przymknięcie oka że strony administracji bo nie mialem wpływu na ten wyjazd. Zobaczymy co będzie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.