Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Pracownikiem frakcji SARA Kuba*

Kacp3r

Rekomendowane odpowiedzi

WBTxi0c.png
M3o7SmR.png

Witajcie moi mili czytelnicy, z tej strony Trainee @Kacp3r z Redakcji Prasowej Project News, dzisiaj przybyłem do was z wywiadem z członkiem frakcji SARA Pracownikiem @Kuba*. W owym wywiadzie dowiemy się pokrótce, na czym polega służba we frakcji SARA, oraz dlaczego warto wybrać właśnie tę frakcję!

LKZ38Vt.png

K: @Kacp3r | KU: @Kuba*

K: Uszanowanie! Z tej strony Trainee Kacp3r z Redakcji Prasowej Project News, może zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
KU: Witam, z tej strony Starszy Pracownik Kuba* SA Road Assistance! Jasne, że tak!

K: Na sam początek, może opowiesz coś o sobie?
KU: Mam na imię Kuba, mam 16 lat, chodzę do szkoły średniej dokładniej do "Szkoły Elektrycznej". Moim Hobby jest piłka nożna. Pasjonuję się w różnorodnych autach, najbardziej podoba mi się Nissan GTR. Lubię też grać w MTA na serwerze ProjectRPG, na którym mam już sporo przegranych godzin!

XntQrkC.gif

K: Grasz tylko w MTA czy może w coś jeszcze?
KU: Gram też czasami w Minecrafta, GTA 5, EA FC, Rocket Leauge, ale teraz rzadziej w te gry gram.

K: Jeżeli chodzi o MTA, jesteś we frakcji SARA, dlaczego akurat ta frakcja?
KU: Czemu akurat ta Frakcja? Ponieważ byłem też w innych frakcjach i mi się tak nie podobało, jak właśnie w SARA, są tutaj super ludzie, z którymi można pogadać, jest też naprawdę wyśmienita atmosfera i brak nudy na służbie.

K: Co leży w twoich rękach, jak chodzi o obowiązki Pracownika SARA?
KU: Moimi obowiązkami we frakcji SARA jest transport aut, naprawianie dziur w drogach, sprawdzanie, czy gracze opłacili bilet, żeby stać legalnie na parkingu.

fZXovX9.gif

K: Byłeś jeszcze w jakichś frakcjach, jak je wspominasz?
KU: Tak, byłem najpierw we frakcji SAMD, lecz dosyć szybko opuściłem jej szeregi z powodu dużej ilości RP, byłem również we frakcji SATC na pewno dłużej niż w SAMD, wspominam ją naprawdę fajnie, lecz musiałem odejść z powodu braku czasu na wbijanie normy tygodniowej.

K: Jesteś w jakimś biznesie, a jeżeli nie to planujesz do jakiegoś dołączyć?
KU: W żadnym biznesie nie jestem, a czy planuję? Nie myślałem nad tym, lecz może jak będę miał więcej czasu to, czemu nie.

K: A jak z organizacją, jesteś w jakiejś?
KU: Tak, jestem w organizacji La Cosa Nostra, w której naprawdę fajnie spędzam czas z członkami, nie planuję odchodzić, ponieważ jest to, najlepsza organizacja w jakiejkolwiek byłem.

wIGv95h.gif

K: Chciałbyś kogoś pozdrowić lub coś dodać od siebie?
KU: Chciałbym podziękować za wspólny wywiad! Pozdrawiam @xPawel69, @Mirek*Blacharz, @Lesiuu, @Igi_Ignacy, @WielkiWymieniacz, @shakexd, @RYDER*,@TheDawix, @Rutabag, @.kwiatu, @Viv0X^RB, no i oczywiście całą organizacje La Cosa Nostra i wszystkich pracowników SARA, oczywiście też prowadzącego. Nie zmieniajcie się!

K: Dziękuje Ci ślicznie za udzielenie wywiadu!
KU: Ja również dziękuje Ci bardzo za możliwość udzielenia tobie wywiadu. To była czysta przyjemność odpowiedzieć ci na pytania. Życzę wszystkiego, co najlepsze. Do widzenia!
XGwBbve.png

Dziękuje za przeczytanie, mam nadzieję, że był to bardzo interesujący wywiad!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

kacper.png.75dab5804b32e55cb70c66b25a8717cf.pngxanny.png.ea466c3fe1d05acef83b4945e45d9e1f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.