Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Firefighter III, Kapiks0nekk.

xeytzzz

Rekomendowane odpowiedzi

NC13dDB.png

mSu4qkK.png

Witajcie drodzy czytelnicy! Z tej strony Trainee @shakexd z Redakcji Prasowej Project News.
Dzisiejszym moim gościem będzie jeden z członków San Andreas Fire Department, Firefighter III @KapiksOnekk..
Miłego czytania!

Gzqqb1L.png

sh: @shakexd| K: @KapiksOnekk.

sh: Witam, z tej strony Trainee Redakcji Prasowej Project NewsCzy chciałbyś mi udzielić odpowiedzi na kilka pytań?
K: Cześć, pewnie!

sh: Dobrze, więc na początek przedstaw się i opowiedz coś o sobie, aby nasi czytelnicy mogli Cię lepiej poznać.
K: Cześć, nazywam się Kacper. Interesuję się motoryzacją, sportem, jak i też informatyką. Uczęszczam do technikum na profilu programisty, według mnie był to bardzo dobry wybór, ponieważ zawsze mnie to fascynowało. Na co dzień również interesuje się motoryzacją, moim ulubionym modelem jest BMW M5 E60.

sh: Skąd wziąłeś pomysł na nick?
K: Mój pomysł na nick sięga około 2019 roku. To wtedy jak dobrze pamiętam, zacząłem swoją rozgrywkę w MTA. Genezy mojego pseudonimu dokładnie nie pamiętam, lecz chciałem wyróżnić swój pseudonim od podstawowego "kapi".

sh: Jakiego typu muzyki słuchasz najczęściej?
K: Aktualnie słucham hip-hopu.

sh: Czy posiadasz jakieś cele na ProjectRPG?
K: 
Oczywiście, że posiadam, zawsze chciałem mieć Sultana. Udało mi się to osiągnąć, lecz jeszcze nie jest na FT. Oprócz tego też chciałem być we frakcji, również mi się to udało. W przyszłości planuje dołączyć do administracji, czy to się uda? Czas pokaże...

sh: Czy jest coś, co nie podoba ci się na ProjectRPG i chciałbyś to zmienić?
K: 
Według mnie, nie ma takiej rzeczy, która mi się nie podoba na serwerze. Jeżeli miałbym coś zmienić, to zaktualizowałbym system prac i dodał jakieś prace CO-OP.

sh: Do jakiej organizacji należysz i czy polecasz tę organizacje?
K: Aktualnie należę do organizacji The Crew, polecam serdecznie.

sh: Czy chciałbyś kiedykolwiek zasilić szeregi administracji, obejmując stanowisko supportera?
K: 
Jak wspomniałem w swoich celach, jest to jakiś plan, lecz jest to plan długo terminowy, rozważam nad tym ,lecz czas pokaże...

sh: Grasz w jakieś gry poza MTA?
K: 
Oczywiście, gram w gry poza MTA, jest to fh4,cs2... Dużo by wymieniać.

sh: Z tego, co widzę, to na serwerze posiadasz 410 godzin. Czy jesteś w stanie nam oszacować, ile wynosi twój majątek i co wchodzi w jego skład?
K:
 Przez takowe 410 godzin, mój majątek wynosi okolice 900.000$, w jego skład wchodzi Sultan 3.7 PFT i gotówka.

leUHLLu.png

sh: Należysz do frakcji SAFD, powiedz nam, na jakim jesteś stopniu oraz dlaczego akurat ta konkretna frakcja?
K: 
Aktualnie znajduje się na stopniu Firefighter III. Wybrałem tę frakcję z wielu powodów, a jednym z nich było zainteresowanie, więc przez to wybrałem takową frakcję.

sh: Jeżeli nie SAFD, to w jakiej innej frakcji siebie widzisz i dlaczego?
K: 
Jest to ciężkie pytanie, lecz jeżeli nie SAFD, spróbowałbym SAPD, ponieważ mam spore doświadczenie w takowej frakcji, przez co czułbym się w niej pewnie.

LjCezJ2.png

sh: Odchodząc trochę od tematu frakcji, jesteś obecnie w jakimś biznesie?
K:
Aktualnie nie znajduje się w żadnym biznesie, miałem możliwość bycia w Redakcji Project News.

sh: Na serwerze posiadamy różne warsztaty tuningowe. Chciałbyś kiedyś jakiś zakupić?
K: 
Nigdy nad tym nie myślałem, ale raczej nie.

sh: Przejdziemy sobie już do ostatniego pytania. Jaki sposób na zarobek uważasz za najbardziej dochodowy?
K: 
Nie zarabiam dużo więc ciężko mi określić najlepszy sposób na zarobek, aczkolwiek przez ostatni tydzień bawię się w handel i fajne pieniądze idzie wyciągnąć.

sh: Tym pytaniem doszliśmy do końca wywiadu. Na zakończenie, chciałbyś kogoś pozdrowić lub przekazać coś dla czytających?
K: 
Jasne, dziękuje za przeprowadzenie wywiadu, pozdrawiam serdecznie całą frakcję SAFD i Ciebie Fabian. 

XGwBbve.png
Szybkie strzały:

sh: Koty czy psy?
K: Koty.

sh: Laptop czy komputer stacjonarny?
K: 
Komputer stacjonarny.

sh: Kebab czy pizza?
K: Kebab.

sh: Frytki czy burger?
K: 
Burger.

sh: Wyjście ze znajomymi czy siedzenie w domu?
K: 
Wyjście ze znajomymi.

sh: Piłka nożna czy koszykówka?
K: 
Piłka nożna. 

XGwBbve.png

Serdecznie dziękuje za przeczytanie tego wywiadu. Mam nadzieję, że się podobało, oraz że dzięki mnie poznaliście choć trochę lepiej gracza @KapiksOnekk., któremu bardzo dziękuje za poświęcenie swojego czasu i udzielenie mi wywiadu. Na koniec każdemu czytającemu chciałbym życzyć miłego dnia!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

c36xeGO.png?format=webp&quality=losslessrtNDgik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.