Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucony Wniosek o zdjęcie czarnej listy BMA frakcji <Perski>

Perski

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Perski
Nick: Perski
UID: 3031
Frakcja: SAPD
Data dodania: Niestety nie wiem kiedy dodany, ale wiem że rok/1.5 roku temu może dwa.
Powód: Szczerze nie mam pojęcia po odejściu z akademi, dostaje czarną listę BMA, ale to zaraz na dole napisze.
Coś od siebie: Witam serdecznie, piszę apelację już drugi raz od tamtej minęło już dosyć sporo. Chce opisać sytuację za którą prawdopodobnie zostałem wpisany na czarną listę, zapewne chodzi że kiedyś w przeszłości pożyczyłem logo do tworzenia interfejsu na swój serwer który finalnie nie wystartował i logo zostało po czasie zmienione, byłem wtedy jeszcze dzieckiem i nie miałem pojęcia co robiłem dorosłem i zrozumiałem swój błąd który zrobiłem długi czas temu, chciałbym znowu pograć we Frakcji SAPD iż niestety nie mogę napisać podania iż mam czarną listę, myślę że otrzymam szansę drugą bo każdy zasługuje a naprawdę nic nie zrobiłem złego, materiałów nie ukradłem, nikomu nic nie udostępniłem, chodziło prawdopodobnie użycie loga i to tyle chyba, jeżeli tak było bądź inna sytuacja o której nie wiem to byłbym mega wdzięczny dlaczego zostałem umieszczony na BMA frakcji pomimo że nic takiego złego nie zrobiłem, prosiłbym o sprawdzenie apelacji pozytywnie bo naprawdę chciałbym wrócić w szeregi SAPD i pograć znów, pozdrawiam 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.