Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na caesarek

NukeWolf

Rekomendowane odpowiedzi

Login: NukeWolf
Nick oskarżonego:  caesarek
Powód skargi: "Gracz NukeWolf otrzymał ostrzeżenie od caesarek, powód: report to nie infolinia!" wysłałem tylko jednego  reporta 
Data zdarzenia: 21.09.2024 18:50
Dowody: image.thumb.png.6fb9b03f8f25c9b8c569cf9f44362f58.png
Opis sytuacji: Wysłałem reporta w którym napisałem "Curry chodź tu", aby ten członek administracji zwrócił uwagę na to co się działo w tamtym czasie.

Aby ciebie upomnieć, nie mam gdzie indziej ciebie upomnieć dlatego dostałeś upomnienie w postaci ostrzeżenia, jakbyś po ostrzeżeniu wysłał kilka takich reportów byłbyś wyrzucony z serwera, skąd inny członek administracji miałby wiedzieć, że już masz takie przewinienie na koncie bez ostrzeżenia?

Przecież na ts siedzimy obaj XD

Poza tym to jest raz nie wielkie przewinienie, dwa nie miałem żadnych kar ani warnów przez ponad 1200h spędzonych na tym serwerze, Osobiście uważam, że dostałem to ostrzeżenie niesłusznie znaczy można było chociaż dać upomnienie słowne skoro jesteśmy razem na TS frakcyjnym

To tak szczerze proszę mi odpowiedzieć. Co takie nikłe przewinienie mogłoby zdziałać jakbym nawet nie dostał tego warna? Toż to przewinienie jest według mnie tak błache oraz tak mało znaczące że nie chce mi się wierzyć, że warn był jedyną opcją oraz że jedno takie przewinienie ma jakoś uprzedzić jakiegoś innego członka administracji o danym graczu, przed czym to ma niby zawiadomić tego członka administracji? Co może się stać jeżeli zostało takowe przewinienie zostało wykonane?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.