Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z kierowcą Passat.B5

Klaudinho7

Rekomendowane odpowiedzi

Eo2L7Hy.png
mSu4qkK.png

Witajcie, drodzy czytelnicy! Z tej strony Junior Reporter @Klaudinho7 z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przedstawię wam wywiad z kierowcą @Passat.B5 z frakcji San Andreas Transport Corporation. Zapraszam Was serdecznie, do przeczytania materiału.
LKZ38Vt.png

K: @Klaudinho7 | P: @Passat.B5

K: Witam, z tej strony Junior Reporter @Klaudinho7 z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi odpowiedzi na kilka pytań?
P: Witam, bardzo chętnie.

K: No dobrze, tak więc na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie, aby czytelnicy mogli cię lepiej poznać.
P: Jestem @Passat.B5, prywatnie Leszek. Na dzień dzisiejszy mam 14 Lat oraz mieszkam w województwie małopolskim. Na serwerze gram niecałe 4 miesiące.

K: Skąd pomysł na taki nick?
P: K
iedyś taki ustawiłem po czym ludzie zaczęli mnie tak nazywać, dlatego więc go zostawiłem.

K: Na serwerze masz przegrane ponad 250 godzin. Na ile wyceniasz swój majątek oraz jakie auto jest najciekawsze w twojej kolekcji?
P: Majątek wyceniam na około 100k. Jest to czysty Euros 10k id, który może być fajnym projektem.

K: Czy jest coś, co nie podoba ci się na serwerze ProjectRPG i chciałbyś to zmienić?
P:Szczerze nie mam takiej rzeczy. Zobaczymy co czas pokaże.

K: Należysz do jakiegoś biznesu?
P:Nie, nie należę do żadnego biznesu ale może kiedyś gdzieś dołączę.

K: Jaki gatunek muzyki jest twoim ulubionym?
P:Szczerze takiego nie mam. Słucham tego co mi wpadnie w ucho czyli gatunek u mnie jest całkowicie dowolny.

K: Jakie są Twoje zadania lub obowiązki jako Kierowca SATC? Co skłoniło cię do napisania podania?
P: 
Moimi zadaniami we frakcji jest wożenie ludzi z punktu A do punktu B. Może wydawać się to nudne, jednakże dla osoby, która lubi jeździć, jest to fajna sprawa. To, co mnie skłoniło do napisania podania, to fakt, że lubię jeździć w takich grach jak GTA: SA, GTA 5 itp.

K: Zdałeś swój egzamin z wynikiem 95%. Jesteś z tego zadowolony?
P: 
Jestem bardzo zadowolony. Spodziewałem się, że nie zdam przyspieszonego egzaminu, ale, jak widać, udało mi się. To prostsze, niż się wydaje – polecam każdemu.

K: Jeśli nie frakcja SATC, to do jakiej innej frakcji chciałbyś dołączyć?
P: Najchętniej dołączył bym do frakcji SARA albo SAMD.

K: Bardzo Ci dziękuję za udzielenie mi wywiadu, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
M: Dzięki za wywiad. Pozdrawiam rodziców, kota, psa, organizacje Route 66 oraz @zbroja102.
XGwBbve.png
To koniec tego wywiadu. Bardzo dziękuję czytelnikom za przeczytanie, a tobie @Passat.B5 za udzielenie wywiadu
Życzę miłego dnia lub nocy. Do zobaczenia w następnym wywiadzie!
8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:
IyV7SGo.pngsuper.png?ex=66efabaf&is=66ee5a2f&hm=d613fb39776b5ae690be3a3b9cd352bddcbf82c1b3ce71d70cc73e3ee05c7af6&=

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.