Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Puczy

taho

Rekomendowane odpowiedzi

Login: taho
Nick oskarżonego: Puczy
Powód skargi: Mute bez powodu na VC i sprowokowany mute na czacie.
Data zdarzenia: 18.09.24r. 20:30
Dowody: świadkowie przejuch, Mifosz
Opis sytuacji: Stałem na spawnie taxi chwalę mu wóz, może i w nie cenzuralnych słowach, ale bez spiny i dal mi ostrzeżenie no to mówię mu ze zawaliscie to nie przekleństwo, po czym się zamknąłem to nie odzywałem się olej sobie do peta dolewałem a ten mi daje muta na VC po czym w nerwach zwyzywałem go na zwykłym czacie bo gość nie wie co jest 5, kija w dupie ma i dostałem muta też na zwykłym. Kara była dana na VC w momencie jak pyska nie otwierałem, a te na czat sam sprowokował. 

Zacznijmy od tego, że to co napisałeś w ostatniej linijce powinno dać mi przyzwolenie na brak reakcji na twoją skargę. Nawet tutaj nie potrafisz zachować kultury. Wytłumaczyłem tobie wszystko na forum w wiadomościach prywatnych. Używałeś wulgaryzmów kilkukrotnie. Za pierwszym razem otrzymałeś ostrzeżenie, natomiast chwilę po tym nie potrafiłeś się znów pohamować i skorzystałeś znów z wulgaryzmu przez co ukarałem ciebie mutem na VC. Co do mute na zwykły chat to w zasadzie sam sobie odpowiedziałeś za co dostałeś mute. Zwyzywałeś mnie po nadanej karze więc i otrzymałeś karę na drugi chat. Jeśli będzie trzeba mogę dla administracji RCON podlinkować kilka twoich sformułowań(co prawda nie muszę swojej rozgrywki nagrywać, ale ten moment sobie zapisałem). Miłego wieczorku.

Odnośnie do wiadomości na forum co ci wysłałem, mówiłem zawaliście nie zajebiście natomiast w momencie jak masz słuchawki z pepco to ciężko usłyszeć jakiekolwiek czyjeś wypowiedzi. Stało nas 5 a sie tylko do mnie zjeba*eś w momencie jak przestałem się odzywać bo tak jak ci napisałem zalewałem olej do epeta to dałeś mi z bomby muta na VC gdzie po 1 ostrzeżeniu sprostowałem fakt iż nie przeklinałem tylko mówiłem zawaliście ale widocznie w twoim przypadku sprzęt ponownie zawiódł, głupiemu nie przetłumaczysz. Tak jak napisałeś zwyzywałem cię na zwykłym czacie po nadaniu kary bo jesteś zabawny i zachowałeś się jakbyś miał 12 lat tylko zapomniałeś wspomnieć że po nie słusznie nadanej karze. Daj te nagrania gdzie przeklinam na VC to pogadamy wtedy.

Dla ciebie nic nie muszę okazywać i nie mam zamiaru tego robić. Na nagraniach mam dane wrażliwe, które dla gracza spoza administracji czy też frakcji(bo byłem na służbie SATC) nie są dostępne. Tak więc nagrań nie dostaniesz. Po napisaniu przez ciebie skargi, drugi raz się upewniłem czy kara była nadana prawidłowo, gdyż wulgarnie i bez jakiekolwiek kultury co prawda, ale usilnie próbujesz dopiąć swego, iż nie zawiniłeś - otóż nie. Przed warnem użyłeś 2 wulgaryzmów jeden po drugim, po warnie były to już 3 wulgaryzmy tak więc kary są nadane jak najbardziej słusznie. 

Masz reakcje godną twoich poczynań.

XDDDDD

Tak jak napisałem wcześniej głupiemu nie przetłumaczysz. Skoro nie możesz dać mi dowodów w postaci nagrania wideo z uwagi na ubzdurane sobie powody to daj sam dźwięk chyba że słychać tam milion innych wypowiedzi w tle to nie dziwię się że nie dosłyszałeś tego co do ciebie mówiłem. Podbijam zpropsować twój wóz, a ty nie wiem czy z uwagi na kiepski sprzęt czy problemy ze słuchem dajesz mi ostrzeżenie za coś co nie kwalifikuje sie do wulgaryzmu, a może to możliwości jakie daje ci ranga odbijają ci do głowy. 🤔

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.