Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na frakcje SAPD

Mirek.cejot

Rekomendowane odpowiedzi

Login: N1x0s

Nick: MirekTaxowkarz

Data zdarzenia: 14.09.2024r.

Opis sytuacji: W dniu dzisiejszym w ramach akcji biznesu Posorants Group w pięć/sześć osób chcieliśmy odegrać RP związane z ,,napadnięciem" jednego gangu na drugi, po dotarciu frakcji SAPD, akcja została przez funkcjonariuszy wstrzymana z powodem ,,Czekaj, bo my nie ogarniamy co sie dzieje", dowody na takie słowa są oczywiście w logach serwera, co można na spokojnie sobie sprawdzić - Według mnie jest to totalny brak umiejętności radzenia sobie w takich sytuacjach, osoby z nikłym doświadczeniem nie powinny być w owej frakcji, zarzucali nam Fail RP, tutaj przykład funkcjonariusza Kartun. - Odegrałem na komendzie narracyjnej /me oddanie serii strzałów w kierunku funkcjonariusza, dostałem odpowiedź, że nie mogłem tego zrobić, ponieważ ,,dopiero co przyjechał", drogi funkcjonariuszu, rozumiem, że ciężko jest Ci pojąć, co właśnie się stało, więc Ci to objaśniłem na /pm, jednakże okazałeś, iż nie masz żadnego doświadczenia w tym co robisz, nie chodzi tylko o Ciebie, a o całą Waszą frakcję, czekanie na przyjęcie tzw. 112 30 minut, aby później została odrzucona, to totalny żart z Waszej strony. Celowe unikanie akcji RP, w momencie gdy na serwerze jest ok. 10 funkcjonariuszy na służbie, dostaje odpowiedź w stylu ,, Nie przyjęliśmy, bo nie mamy jednostek", po czym funkcjonariusze schodzą na S2, lub S4- To jest jakiś żart mam rozumieć?
Kiedy wkońcu zajmiecie się tym, co się dzieje w frakcjach? - Niejednokrotnie była wysyłana informacja na pv do CZF z strony rówwnież innych członków Posorants Group o tym co się dzieje, nikt się tym nie zajął. - Pisząc tę skargę mam nadzieję na poprawę RP z strony SAPD
Pozdrawiam, oraz życzę miłego dnia.
MirekTaxowkarz

Świadkowie: @Szym9n4k @Wyder_e36 @Seniiiu.banan555 @Bandura.  @emploi @KociolGrzewczy @sirkosu1 @Szender @Kacper_Drift.G59

Dowody: Logi serwera, klipy moge podesłać na prośbę CZF'u

Witam. Pierwszą kwestią jest to, że skarga została napisana w nieodpowiednim dziale - skargi na funkcjonariuszy piszemy w tym dziale [LINK]. Drugą kwestią jest to, że żaden z obecnych opiekunów CZF w ostatnim czasie nie otrzymał żadnej wiadomości ze skargą/zażaleniem na frakcje SAPD, dlatego proszę nie pisać takich oszczerstw, bo napisałeś jakbyśmy co dzień dostawali od Was wiadomości i olewali je. Zawsze reagujemy na wszystkie zgłoszenia dotyczące nieprawidłowości, dlatego nie pozwolimy sobie psuć naszej renomy, oraz dobrego imienia Centrum Zarządzania Frakcjami. Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.