Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z tunerem programowym Nerwanek1

Areczek.

Rekomendowane odpowiedzi

Suu7ZEw.pngmSu4qkK.png

Witajcie, drodzy czytelnicy! Z tej strony Pressman @czarny_czesiu z Redakcji Prasowej Project News.
Dzisiaj przedstawię wam wywiad z Tunerem Programowym @Nerwanek1.
Miłego czytania!

LKZ38Vt.png

cz: @czarny_czesiu N: @Nerwanek1

cz: Witam, z tej strony Pressman @czarny_czesiu z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi odpowiedzi na kilka pytań?
N: Witam, z tej strony najlepszy tuner programowy @Nerwanek1. Pewnie, mogę odpowiedzieć na kilka pytań.

cz: Świetnie, a więc na początek opowiedz nam coś o sobie.
N: Nazywam się Michał, mam 17 lat i chodzę do 4 klasy technikum na kierunku fotografia oraz multimedia. Interesuję się motoryzacją, wędkarstwem oraz fotografią.

cz: Jak dowiedziałeś się o platformie MTA oraz jak znalazłeś serwer ProjectRPG?
N:
Kiedyś, za czasów e-lekcji, szukaliśmy z kolegami jakichś nowych gierek i tak jakoś trafiliśmy na MTA, a Projecta znalazłem przez przypadek. Szukałem jakichś polskich serwerów i tak jakoś wyszło.

cz: Skąd pomysł na nick?
N: Kiedyś często oglądałem streamera Nervariena i jakoś tak stąd wziął się mój nick.

cz: Na serwerze masz przegrane ponad 2550 godzin. Czy masz jakieś chwile, które utkwiły ci w pamięci? Jak wspominasz ten czas, przegrany na serwerze?
N: Całkiem sporo godzin, heh. Mam wiele takich chwil, np. bardzo dobrze wspominam początki, kiedy poznawałem serwer. Podobnie było, gdy byłem w SARASAMD – poznałem tam świetnych ludzi, z niektórymi mam kontakt do dziś.

cz: Jak wyglądały początki twojej gry na serwerze?
N: Szczerze mówiąc, nie pamiętam, ale pewnie siedziałem na magazynie, wbiłem 600 reputacji i poszedłem wbijać kurierkę, a następnie zacząłem handlować.

cz: Widzę, że na ten moment nie należysz do żadnej frakcji na serwerze. Gdybyś miał opcję dołączyć do jakiejkolwiek frakcji, jaka by to była i dlaczego?
N: Tak się składa, że opuściłem niedawno szeregi SAMD, jakieś 2 dni temu. Właśnie planuję dołączyć do frakcji SAPD, ponieważ mam tam wielu znajomych i wydaje się najciekawszą frakcją.

cz: Zauważyłem, że jesteś członkiem biznesu Posorants Group. Czy chcesz nam opowiedzieć, czym zajmuje się ten biznes?
N: Tak się składa, że od niedawna jestem w biznesie Posorants Group. Zajmujemy się organizowaniem dla frakcji akcji RP, takich jak różne wypadki, skoczki itp. Czasami robimy większe akcje RP, jak ostatnio – wypadek helikoptera nad basenem.

cz: Chciałbyś kiedyś zasilić szeregi administracji przy rekrutacji na supportera?
N:
Bardzo chciałbym kiedyś zostać suporterem i zawsze piszę, jak tylko jest okazja.

cz: Widzę, że należysz do organizacji La Costa Nostra. Dlaczego wybrałeś tę organizację spośród setek innych na serwerze? Polecasz tę organizację?
N: Wybrałem tę organizację, ponieważ jest tam mój kolega @TurboWojtek. Kiedyś razem mieliśmy organizację Prowokatorzy i właśnie połączyliśmy się z La Costa Nostra. Odpowiadając na drugie pytanie, to tak, polecam tę organizację.

cz: Co sądzisz o ostatnich aktualizacjach na serwerze?
N: Szczerze mówiąc, nie podobają mi się te nowe aktualizacje. Na przykład nowy model Eleganta według mnie wygląda brzydko.

cz: Jeżeli mógłbyś coś zmienić na serwerze lub dodać, co by to było?
N: Gdybym mógł coś dodać, to najprawdopodobniej wprowadziłbym nowe pojazdy, np. Willard, Intruder, Regina.

cz: Na jaką kwotę wyceniasz swój majątek i co się w nim znajduje?
N: Szczerze mówiąc, ciężko tak wycenić, ale wydaje mi się, że około 5,6kk. W moim majątku znajdują się takie pojazdy jak Infernus NSX w pełnym tuningu, bez dupereli – jedyny na secie kobaltowym, mój kochany duchomobil oraz tuner programowy w San Fierro.

Pdabz56.png

cz: Czy masz jakieś cele na serwerze, czy już wszystkie spełniłeś?
N: Mam wiele celów, takich jak np. dostać się do SAPD i kupić każdy model Infernusa. Jak na razie mam tylko NSX.

cz: Tak jak wspomniałeś wcześniej, posiadasz warsztat programowy w SF Easter Bay Airport. Opowiesz nam, czym tam się zajmujesz?
N: Tak się składa, że posiadam go od niedawna; kupiłem go jakieś 3 dni temu. Zajmuję się robieniem programów do aut, np. pod V-max, drift, taran lub przyspieszenie.

PyFuY2Q.png

cz: Czy według ciebie warsztat programowy to dobry sposób na zarobek? Ilu potrafisz mieć klientów w ciągu dnia?
N:
Według mnie to może nie najlepszy sposób, ponieważ nie jest tak dobry, jak np. wizualny, aczkolwiek da się coś zarobić. Mnie tam zadowala to, ile zarabiam. Dziennie mam mniej więcej 7 klientów.

cz: Co sądzisz o obecnym systemie modyfikacji programów do samochodów? Czy powinni go jakoś zmienić lub uprościć?
N: Według mnie jest spoko. Słyszałem, że kiedyś było gorzej, ale jeśli masz znajomych, którzy ogarniają programy, to łatwo się nauczyć.

cz: Grasz w jakieś gry poza MTA?
N: Tak, gram w różne gry, takie jak Euro Truck Simulator 2, Phasmophobia, Unturned, Brick Rigs, Forza Horizon 5, Farming Simulator, Timberman, SnowRunner i wiele innych.

cz: Jakiej muzyki słuchasz najczęściej?
N: Często słucham zagranicznej muzyki, takiej jak Ken Carson, Playboy Carti itp. Moja ulubiona piosenka to "Overseas" od Kena Carsona.

cz: Na zakończenie, czy chciałbyś kogoś pozdrowić lub przekazać coś dla czytających?
N: Chciałbym pozdrowić moich kolegów @GBS! @WAF3L @kepucz. @Gash, Pana redaktora, organizację La Costa Nostra, całe SAPD oraz @akiaura.

XGwBbve.png
Szybkie strzały:

cz: Kot czy pies?
N: Kot

cz: Kebab czy pizza?
N: pizza

cz: Pomidorowa czy rosół?
N: rosół

cz: Laptop czy komputer?
N: komputer

cz: Frytki czy burger?
N: burger

cz: Książki czy telewizja?
N: telewizja

XGwBbve.png

Serdecznie dziękuję za przeczytanie tego wywiadu. Mam nadzieję, że dzięki niemu lepiej poznaliście gracza @Nerwanek1, któremu bardzo dziękuję za udzielenie mi wywiadu. Na koniec chciałbym życzyć każdemu czytającemu miłego dnia!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

gmAgvxu.pngsuper.png?ex=66f1a5ef&is=66f0546f&hm=91b2b81bc95e0edadeb0f89d2a1fdbd0d6498f85698d03a3aad3e75db0b164a0&=

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.