Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Themost

PanFranciszek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: merat
Nick oskarżonego: Themost
Powód skargi:  Niesluszne nabijanie kar, brak przyznania racji mimo dowodow. 
Data zdarzenia: 19:30 11.09.2024
Dowody: https://imgur.com/a/ZnZz3j5 
Opis sytuacji: Jadę sobie na giełdę zobaczyłem sapda, więc stwierdziłem, że pościgałbym się więc celowo pojechalem 50m pod prąd, ale gdy sapd nie zareagował, stanąłem obok niego, po czym dostaje prawko 3h... 

Tłumacząc supportowi, jednocześnie wysyłając nagranie, stwierdził tak: image.png?ex=66e327f4&is=66e1d674&hm=88439f25b7aaebd9f837a94c33e535281d8e5ed65cd75d0cee4cafac56cf401b&

Teraz 2 główne pytania:

Co mnie obchodzi desynchro mta?

Z jakiej racji kara została nadana, i jeszcze twierdzi, że mam ją odbyć bo "desynchro" czyli bug na który nikt nie ma wpływu? 

Może ukarajmy ludzi co mają po 100 pingu no bo przecież to powoduje "desynchro" albo inne podobne rzeczy...

Chciałem wyjaśnić to na priv, aczkolwiek supportowi brakło honoru i dalej brnie w swój świat stąd ta skarga.

Później przez takie osoby moja lista kar się powiększa bezsensownie i zostaje później uznawany za osobę odwalającą, co utrudnia mi jakikolwiek dostęp do frakcji czy innej instytucji do której trzeba pilnować listy kar, jest dla mnie wręcz szkodzącym mi tytułem...

wklejam za @wszechswiatek9 bo ma bana na forum

Witam, tej strony supporter Themost.

Zostałeś ukarany, gdyż złamałeś pkt. 16 regulaminu rozgrywki. Odnośnie taranu - u mnie podczas spoglądania na Twoją osobę zauważyłem wyraźne uderzenie w gracza, co jednak okazało się błędem gry, a sama kara została przeze mnie skrócona do jednej godziny. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.