Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Temat wątku: Skarga na Yokerek - oskarżony przez GoracyDelfin66

Goracydelfin66

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na Yokerek - oskarżony przez GoracyDelfin66

Nick pracownika: Yokerek
Data zdarzenia: 2021-01-27 19:42:46
Opis zdarzenia: pojazd stał w miejscu gdzie sara nie może podjechać miejsce jest na ss, pracownik również ma ss'a (pytałem się wcześniej innego laweciarza że stąd nie zdejmie) owy pracownik spuścił ręczny zepchnął auto i zabrał na parking policyjny. Równie dobrze mógłby spuścić ręczny na parkingu wypchnąć i zrobić ss'a  że źle zaparkowany. jest to bez sensu dlatego piszę tą skargę, proszę o oddanie pieniędzy i zastosowanie odpowiedniej kary w stronę laweciarza.
Dowody: na ss pokazałem miejsce gdzie auto stało, pracownik z sary powinien mieć ss'a, ponieważ pracowałem w sarze na innym serwerze i wiem jakie są zasady. Na drugim przedstawiam jak miej więcej stało.

mta-screen_2021-01-27_20-05-05.png

mta-screen_2021-01-27_16-14-44.png

Witam, skoro skarga jest na mnie chcę to wyjaśnić. Dostałem wezwanie na krótkofalówce od Pracowniczki abym przyjechał zabrać pojazd. Kiedy już przyjechałem auto stało tam gdzie widać na 3 screenshocie. Było możliwe jego ściągniecie, ale pomogła mi przy tym Toya, Supporterka. Kiedy już ściągnęła pojazd, wciągnąłem go na lawetę i pojechałem prosto na Parking policyjny, gdzie auto wstawiłem za 500$, z powodem "Pojazd źle zaparkowany z zaciągniętym ręcznym."
Tutaj ss auta, które stoi tam, gdzie nie powinno.

mta-screen_2021-01-27_19-39-40.png

Stały tutaj 2 pojazdy a więc musiałeś przyjechać jeden po drugim  i je w ten sposób ściągać dla mnie bez sensu, ponieważ pracownik sary powiedział ze nie można stąd zdjąć a miejsc parkingowych nie było dlatego  postanowił zaparkować w tym miejscu.

3 minuty temu, Goracydelfin66 napisał:

Stały tutaj 2 pojazdy a więc musiałeś przyjechać jeden po drugim  i je w ten sposób ściągać dla mnie bez sensu, ponieważ pracownik sary powiedział ze nie można stąd zdjąć a miejsc parkingowych nie było dlatego  postanowił zaparkować w tym miejscu.

Nie, stał tam tylko 1 pojazd. Jedynie mogę Ci oddać 300$ bo dodałem ci w powodzie z  "zaciągniętym ręcznym", a to się liczy tylko do porzuconych pojazdów.

1 minutę temu, Yokerek napisał:

Nie, stał tam tylko 1 pojazd. Jedynie mogę Ci oddać 300$ bo dodałem ci w powodzie z  "zaciągniętym ręcznym", a to się liczy tylko do porzuconych pojazdów.

Jestem skłonny zgodzić się na twoja propozycje, przez co zakończymy nas spór.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.