Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z moderatorem CzajKA

bvbr

Rekomendowane odpowiedzi

YQ1M02Z.pngmSu4qkK.png

Witam czytelników, z tej strony Junior Pressman @bvbr z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przeprowadzę wywiad z Moderatorem @CzajKA, w którym dowiemy się o nim bardziej szczegółowych informacji na temat rozgrywki na serwerze i nie tylko. Bez przedłużania, zapraszam do przeczytania tego oto materiału. 
LKZ38Vt.png

B: @bvbr | Cz: @CzajKA 

B: Witam, Junior Pressman @bvbr z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbyś udzielić wywiadu na temat swojej rozgrywki na serwerze i nie tylko?
Cz: Tak, bardzo chętnie odpowiem na zadane mi pytania.

B: Skąd się wziął pomysł na taki nick?
Cz: Pomysł na nick wziął się z tego, że społeczność serwera uważała mnie kiedyś za dość wybuchową osobę, ale tak naprawdę jestem fajnym miłym gościem z poczuciem humoru.

B: Super, więc może na samym początku opowiedz nam coś o sobie.
Cz: Witam serdecznie. Zaczynając od początku, nazywam się Patryk i mam 22 lata, pochodzę z Małopolski oraz interesuję się motoryzacją i sportem.

B: Jak to wygląda obecnie, przyjemnie gra ci się na serwerze?
Cz: Tak, sprawia mi to dużo przyjemności móc usiąść sobie po pracy właśnie do gry i miło spędzić czas na służbie we frakcji SAFD, w której obecnie jestem oraz pomóc graczom na serwerze, jeśli czegoś nie wiedzą albo mają z czymś problem, ponieważ jestem w ekipie serwera na randze moderator.

B: Od kiedy grasz na Project RPG, jak i na samej platformie MTA?
Cz: Moją przygodę na serwerze rozpocząłem dnia 27 października 2020 roku, czyli ponad 4 lata temu. Wraz z moim przyjacielem kiedyś szukaliśmy nowej gry i uznaliśmy, że damy szansę platformie, jaką jest MTA i wejdziemy na serwer, zobaczymy, jak się gra, bardzo nam się spodobało i gramy aż do dziś. Moje początki wyglądały tak, że na początku serwera zarabiałem na swoje pierwsze autko, jak większość osób.

B: Dążysz do czegoś aktualnie na serwerze? Jakiś pojazd, czy coś takiego?
Cz: Tak, chciałbym kiedyś awansować na administratora, jest to mój cel w administracji, żeby być spełnionym. Aktualnie z moich pojazdów posiadam Maverica oraz Cometa GT i chciałbym zakupić jeszcze jakąś łódkę.

B: Jesteś we frakcji SAFD, jak ci się podoba tam oraz czy zamierzasz tam zostać?
Cz: Bardzo mi się tu podoba, zawsze interesowałem się ową frakcją, jak i w życiu realnym tak samo na serwerze. Tak, chciałbym zostać tu na stałe.

B: Poza frakcją jesteś też w administracji z rangą Moderator, jak dotychczas wyglądała twoja przygoda w administracji oraz kiedy awansowałeś na tę rangę?
Cz: Do ekipy serwera na rangę Support dostałem się dnia 10 grudnia 2022 więc pełnie już ową posadę prawie 2 lata. Awans na ragę Moderator trwał prawie rok i było to dokładnie dnia 25 września 2023 roku.

x4zO5Kh.gif

B: Poza frakcją, gdzie jeszcze się wzbogacasz? 
Cz: Uwielbiam pracować na kosiarkach w Los Santos obecnie mam ulepszoną pracę na 3 poziom, ale planuje w przyszłości ulepszyć na 5 poziom.

B: Masz jakąś propozycję dla serwera, co chciałbyś zmienić w najbliższym czasie?
Cz: Na ten moment na pewno przydałaby się nowa praca Co-Op, która byłaby dostępna przez cały rok, ale zobaczymy, co czas przyniesie.

B: Jesteś w jakiejś organizacji na serwerze?
Cz: Jestem aktualnie w organizacji Fama Et Gloria nieprzerwanie od 24 maja 2023 roku.

B: A jeżeli chodzi o tematy spoza serwera, to gdzie spędzasz czas oprócz grania w gry?
Cz: Na co dzień pracuje jako kierowca śmieciarki, a po pracy uprawiam dużo sportu, chodzę na siłownie oraz gram w piłkę nożną.

B: Bardzo Ci dziękuję za miłą rozmowę. Na sam koniec chciałbyś coś przekazać czytelnikom lub kogoś pozdrowić?
Cz: Tak, Pozdrawiam wszystkich z frakcji SAFD oraz administracji serwera, jak i organizację Fama Et Gloria również ciebie bvbr i osoby, które będą czytać ten wywiad. Dziękuję, ode mnie to już wszystko, życzę miłego dnia!
XGwBbve.png
Wywiad dobiegł końca. Mam nadzieję, że wszystkich czytelników zaciekawił. Dziękuję bardzo wszystkim za przeczytanie oraz do zobaczenia w kolejnych materiałach.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
super.png?ex=66e27caf&is=66e12b2f&hm=15d04e9895465f2696bf562cb0677f2cf293ec5d19647fbf7981fc6e4588a593&=spacer.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.