Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na PolisheQ

Grudzien

Rekomendowane odpowiedzi

Login: hsze
Nick oskarżonego: @PolisheQ
Powód skargi: obrażanie na discordzie w wiadomości pw
Data zdarzenia: z soboty na niedziele o godzinie 23:58-00:00
Dowody: image.png?ex=66de1e5a&is=66dcccda&hm=39074627cc69869b558b884f63317bda5adbddc6d93ef63e4e71ebceaf6633fa&
Opis sytuacji: Normalny wieczór godzina 23:58 Gadam sobie z znajomymi i nagle ktoś zaczyna do mnie pisać spoglądam a tu nick PolisheQ kojarzę typa sprawdzam czy to prawdziwy osobnik z PRPG i okazuje się że tak wiec postanawiam pisać skargę udało mi się zrobić ss w ostatniej sekundzie bo wszystkie wiadomości zostały usunięte 

ps: dzięki za reputacje na forum 😄

Drogi graczu czy mógł bym prosić o wyjaśnienie sytuacji w wiadomości prywatnej aby potwierdzić czy to  na pewno moje konto? Nie kojarzę żebym coś takiego pisał pierwszy raz na oczy widzę te wiadomości. Nic takiego z mojej strony nie wyszło. Napisz do mnie na dc polisheq a wyjaśnimy sprawę.

Pierwszy raz ciebie widzę na oczy, jeśli te screeny nie są podrobione to prawdopodobnie ktoś sobie zmienił avatar i ustawił mój nick jako pseudonim. Nie wiem co miał bym tu jeszcze napisać w momencie tej niby "prawdziwej rozmowy" nie było mnie przy komputerze o samej skardze dowiedziałem się od członka organizacji w której jestem więc nie miałem żadnej możliwości aby takie słowa napisać.

Jeśli faktycznie z tobą pisałem to wyjaśnij mi czemu w ostatnich rozmowach prywatnych nie mam ciebie? Może usunąłem co? czy może jednak przyznasz się do podrobienia screena z discorda, czy może udowodnisz że jest to faktycznie moje konta a nie kogoś innego. 

W screenach załączam dowód że nigdy z tym osobnikiem nie pisałem oraz nie posiadam go w swoich znajomych.

https://imgur.com/a/y9Wz0hz

https://imgur.com/a/dLTAHYs

Teraz, wyjsvie napisał:

jak ci niby udowodnić mam rzeczy które zostały usunięte w wiadomości prywatnej?

Mimo usunięcia wiadomości dalej powinieneś mieć z tego co wiem konwersację ze mną proszę wyślij ss'a całego ekranu discorda aby udowodnić że to ja. 

Czy naglę jednak usunąłeś konwersację ze mną aby uniknąć wysyłania kolejnych dowodów?

I proszę abyś napisał do mnie bo jeśli coś do mnie pisałeś to swoich wiadomości nie usunąłeś zobaczymy czy mówisz prawdę. Chętnie wstawie tutaj screena z naszej cudownej rozmowy.

Nie rozumiem tego tłumaczenia celowo wraz z swoim znajomym (owszem wiem kto to) zadziałaliście podrabiając logi na moją niekorzyść z czego dobrze się obroniłem więc w momencie gdzie wiesz ze skarga zostanie prawdopodobnie odrzucona stwierdzasz że pisał do ciebie rzekomo gracz o nicku polisheq1 a dziwnym przypadkiem takie konto na discordzie nie istnieje. Rozumiem że wytłumaczysz mi to jeszcze jakoś tak? 

https://imgur.com/a/jJfCkQk

1 minutę temu, wyjsvie napisał:

Istnieje coś takiego jak zmiana nicku którego się dodaje i można go zmienić w każdej chwili jak nie wiesz mogę ci poradni zrobic

Dobrze rozumiem ale jeśli pisał do ciebie gracz o nicku polisheq1 to dalej masz z nim konwersacje proszę przedstaw nam na jaki obecnie zmienił nick bo jestem tego bardzo ciekawy. Przecież masz do tego dostęp więc jaki mógł by być z tym problem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.