Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mario92

Domi

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  Domi
Nick oskarżonego: Mario92
Powód skargi Nadużywanie w rangi w celu zdobycia przewagi
Data zdarzenia: Dzisiaj 06/09/2024 godzina dokladnie 18:00
Dowody: 

image.thumb.png.c0fac5cf3ec6738e492050db82add014.png
image.thumb.png.a6be8ff57f8bef57ff78c5064cef450a.png
Opis sytuacji: Dzisiaj jak wiemy zamyka się licytacja bazy, lecz dziwne jest to ze pan Mario nagle wiedzial ile mam kasy i przebił mnie w 3 sekundy. Wnoszę o sprawdzenie tego czy informacja nie została wyjęta z pewnego panelu gdzie jak wiemy są napisane dane. Skoro pieniądze zostały zalatwione 2 godziny przed zamknięciem. Mam nadzieje ze administracja RCON zobaczy logi, i wyciągnie konsweksencje, jeżeli nie od tego Administratora to od innych członków ekipy którzy w tym precederze mogli uczęstniczyć. Bo z czysto prostych przyczyn nie było powodu do sprawdzania moich logów. (Ale oczywiście pewnie będzie takie tłumaczenie)

Oraz oczywiście użycie rangi do wstawienia licytacji po jej zamknięciu jak widać na ss nr 2. 18:00:03 wy macie do tego też wgląd.

Zbędna jest tutaj dla mnie wypowiedz administratora, bo żadne tłumaczenia nie mają dla mnie uzasadnienia tego że nagle przebił mnie o tyle ile musiał. Czekam skromnie na odpowiedz RCON.

Ranga nie została tutaj nadużyta w moim odczuciu. 

12 minut temu, Domi napisał:

Zbędna jest tutaj dla mnie wypowiedz administratora, bo żadne tłumaczenia nie mają dla mnie uzasadnienia tego że nagle przebił mnie o tyle ile musiał. Czekam skromnie na odpowiedz RCON.

I jak sam napisałeś czekany ma wypowiedz ARCON.

17 godzin temu, Domi napisał:

Wnoszę o sprawdzenie tego czy informacja nie została wyjęta z pewnego panelu gdzie jak wiemy są napisane dane.

Nikt nie sprawdzał Twojego majątku przed godziną 18:00 tego dnia.

17 godzin temu, Domi napisał:

Oraz oczywiście użycie rangi do wstawienia licytacji po jej zamknięciu jak widać na ss nr 2. 18:00:03 wy macie do tego też wgląd.

Administrator wszedł w licytację przed godziną 18:00. Prawdopodobnie nie odświeżał tematu, więc nie pojawiła się mu informacja, że temat jest zamknięty, ale może dodawać odpowiedzi.

Cała sytuacja to po prostu nieszczęśliwy przypadek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.