Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Moon. oraz xXkoksXx

Baleron

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 9629
Login: Niko990
Nick oskarżonego: @Moon., @xXkoksXx
Powód skargi: Celowe zadawanie obrażeń poza strefą DM
Data zdarzenia: 01.02.2024 oraz 30.01.2024
Dowody: 

Spoiler

Nagranie nr 1: (01.02.2024r.) --> https://imgur.com/a/Tg1s6Ab

Nagranie nr 2: (30.01.2024r.) --> https://imgur.com/a/EO8qIgT

(Nagrania zostały wykonane po zmianie regulaminu strefy DM)

Opis sytuacji: Wyżej wymienieni gracze zadali mi obrażenia kiedy znajdowałem się poza granicami strefy DM. W tamtym okresie moje zgłoszenia pod komendą /raport zostały niewłaściwie rozpatrzone i gracze nie otrzymali żadnej kary. Po otrzymaniu bana postanowiłem napisać skargę na graczy z ww. powodu. Na pierwszym nagraniu gracz Moon. zadaje mi obrażenia ze strzelby, a na drugim nagraniu Moon. oraz xXkoksXx celowo ręką zadają mi obrażenia poza strefę.  Jeżeli jakość nagrania będzie nie wystarczająca dla osoby rozpatrującej, podeślę na discordzie lub forum w lepszej jakości. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

image.thumb.png.588a7d8fc9704474dcedd2ad8fa822cf.png

Takie sytuacje powinny zostać zgłaszane na bieżąco, jeżeli nie otrzymałeś pomocy w reporcie, to dostęp do forum posiadałeś cały czas i równie dobrze mogłeś złożyć skargę wcześniej. Teraz ciężko będzie cokolwiek zweryfikować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.