Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na .Nati

PanFranciszek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: merat
Nick oskarżonego: .Nati
Powód skargi: Niesluszne nabijanie kar
Data zdarzenia: 5 września 15:20
Dowody: logi
Opis sytuacji: Wbilem sobie popykac na serwer, szambo robie, kolega @kacpeox chwalil sie na /g, ze rozwalil w szkole drzwi, to ja mu napisalem dla jaj, bo sie znamy, ze murzynow bym mu naslal na chate, po czym robie sobie szambo dalej, po 15-20 minutach dostaje mute 7d od nati z trescia "Bk +rasizm", 

Caly konsensus tej sytuacji jest taki:

murzyn - nie jest to w żaden sposób rasistowskie słowo, jest od setek lat używane, potoczne określenie na osobę czarnoskórą, nie ma to przejawów rasistowskich, bynajmniej nie kwalifikuje się, a co jeszcze bardziej śmieszne, to dostaje za murzyna 7 dni mute co jest absurdalne, bo nigdy takowej kary za rasizm nie bylo, nie rozumiem tez po co jest dopisek BK, chyba tylko zeby miec argument zeby tej kary nie zdjąc, bo zadnego braku kultury tam nie bylo, wedlug twierdzenia nati, 

FBEEKmg.png <- Ciekawe, czemu nikt nigdy o tym nie mówił, czy też nie zostało to nigdzie utwierdzone, wygląda mi to na tanią wymówkę z jej strony. 

hgL15aD.png <- Skalowanie według kar, co za tym idzie chodzi tutaj raczej o recydywe, tzn (otrzymałeś karę za np. rasizm, to druga kara za rasizm będzie                                                                                                                                                     solidniejsza, niżeli wcześniejsza) według jej twierdzenia wychodzi na to, że można nadać karę za napisanie np słowa penis.  równoznaczną z np.                                                                                                                                              życzeniem śmierci, bo przecież liczą się kary, a nie powody.. jest to zbyt komunistyczne twierdzenie, by miało to jakiekolwiek prawa bytu na takiej                                                                                                                                         platformie jak MTA. No bo przecież "admin ma zawsze racje". Nie mam zamiaru tolerować jakichkolwiek tego typu zachowań, przez które moja                                                                                                                                                lista  kar się powiększa bezsensownie. Bo przecież ma ego to może wszystko... 

0DqCHE5.png <-- typowy argument, "administracja ma zawsze racje", ciężko w jakikolwiek sposób tej osobie cokolwiek wytłumaczyć, bo ma zbyt przerośnięte ego, co za tym idzie ciężko z nią                                                                                              wyjaśnić w jakikolwiek  sposób te sytuacje stąd też ta skarga. Na ostatnim screenshocie wręcz mądrzy się odpowiedzią typu "adm ma zawsze racje".

m4I4nHO.png

Co jeszcze warto zaznaczyć, nawet na serwerze, jest dużo graczy z nickiem murzyn, dziwne, że żaden z nich nie otrzymał bana za nick, czy też nie został zmieniony, bo według nati jest to "rasizm", a jak widać nie zostały podjęte żadne kroki co do tamtych graczy, czy też, jest parę statusów na forum, które są publicznie i zawierają fraze murzyn, jakoś nikomu to nie przeszkadza, nawet moderatorowi co widać, stąd też stwierdzam iż .Nati niema kompletnie pojęcia co zrobiła, a próbując jej to wytłumaczyć niestety, jej ego nie pozwoliło. Samo stwierdzenie "murzynow" nie bylo w niczyją strone kierowane, stąd też pytanie gdzie kogokolwiek nazwałem murzynem, więc jaki rasizm? Dziwne, że takie "kompetentne osoby" nie są w stanie przeboleć racji gracza, brnąc w swój wyimaginowany sposób myślenia. 

KQv0RjK.png

CAM87d5.png 

j6Ukl9R.png

wklejam za @obrzezany_jarek bo ma bana na forum

Od początku,

Uważam, że karę nadałam prawidłowo. Zachowałeś brak kultury i otrzymałeś odpowiednio wyskalowaną karę, wedle informacji, które uzyskałeś w wiadomości prywatnej.

Chciałbym prosić osobę rozpatrującą skargę o możliwość podesłania zdjęć całości rozmowy, ze względu na fakt, iż w skardze zostały użyte tylko fragmenty stawiające mnie w niekorzystnym świetle.

PS. Cała nasza rozmowa została wysłana do grona ARCON, w celu weryfikacji zarzuconych mi rzeczy oraz sprawdzenia poprawności wykonywanych przeze mnie obowiązków.

3 godziny temu, .Nati napisał:

Od początku,

Uważam, że karę nadałam prawidłowo. Zachowałeś brak kultury i otrzymałeś odpowiednio wyskalowaną karę, wedle informacji, które uzyskałeś w wiadomości prywatnej.

Chciałbym prosić osobę rozpatrującą skargę o możliwość podesłania zdjęć całości rozmowy, ze względu na fakt, iż w skardze zostały użyte tylko fragmenty stawiające mnie w niekorzystnym świetle.

PS. Cała nasza rozmowa została wysłana do grona ARCON, w celu weryfikacji zarzuconych mi rzeczy oraz sprawdzenia poprawności wykonywanych przeze mnie obowiązków.

"Fragmenty stawiające mnie w niekorzystnym świetle" <- bo prawdziwe?  Co ma konwersacja do tego, gdy jedynie co z niej uzyskałem to wyżej wysłane ss, reszta jest nic niewnosząca, czy też nieznacząca, więc po co masz wklejać ją?  Dziwne jest to, że zamiast przyznać się do błędu, dalej brniesz w swój świat, może przez to Zbyk, pozbawił cię praw do gry na konkurencji, nie mnie oceniać, moje zdanie jest niezmienne, nie nadajesz się do sądzenia innych graczy, nie masz do tego odpowiednich kompetencji.

Cytat

Co ma konwersacja do tego, gdy jedynie co z niej uzyskałem to wyżej wysłane ss, reszta jest nic niewnosząca, czy też nieznacząca, więc po co masz wklejać ją?

W takim razie jest mi przykro, że nie wyciągnąłeś z naszej rozmowy tego, co było jej sensem.

Osoby, które widzą tylko te urywki zdjęć - nie będą mieć wątpliwości co do tego co opisujesz, ale gdy już przejrzy się całość rozmowy to nie ma opcji, że Twoja teza na temat mojej osoby jest poprawna. Zachowałam kulturę i w sposób spokojny wytłumaczyłam Ci wszystko, poświęcając 10 minut czasu prywatnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.