Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mlody_bos

matibfc..

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 93132
Login: matibfc..
Nick oskarżonego:  Mlody_bos
Powód skargi: BK,  obrażanie zmarłego członka rodziny.
Data zdarzenia: 04.09.2024
Dowody: image.thumb.png.5ce79481defd7e3bc4405073b7d78d5f.png
Opis sytuacji: Witam, dzisiaj miałem nieprzyjemna, zarazem smutną sytuacje,  miałem zderzenie z graczem autami, póżniej na pv wywiązał się miedzy nami konflikt w którym gracz zaczął mi obrażać mojego ojca, po tym jak go poinformowałem że jednak ojca nie mam to gracz zaczął pisać teksty typu "widać" " że zobaczył jaki jestem i schował się 2m pod ziemie" gdy napisałem mu że pokazuje poziom swojej inteligencji  wyzywając komuś rodziców to gracz odpisał mi cytuje " twoich nie wyzywam bo nie ma ich", uważam że kara  jest za mała wobec gracza ponieważ sam wjazd komuś na członka rodziny jest totalnym świństwem,  a w dodatku zmarłego, skarga  jest po to żeby  gracz został ukarany prawidłowo bo 12h za takie coś to jest totalna kpina i żart, czasami gracze są karani   gorzej za owiele mniejsze przewinienia. Z czego co również widzę to gracz już też byłem karany za totalny brak kultury więc licze na jakiś werdykt w tej sprawie.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.fedccf4f2ae26a2eaf364e5f4e497cfd.png 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.