Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Themost

Skopson

Rekomendowane odpowiedzi

Login: AvaY
Nick oskarżonego
: Themost
Powód skargi
: Niesłuszne karanie.
Data zdarzenia
: 2.09.2024
Dowody
: All w logach
Opis sytuacji
: No w skrócie to napsałem do gościa, że jest "przychlastem" i dostałem karę wyciszenia na okres 60d. Zgodnie z definicją tego słowa oznacza to człowieka, który jest nieogarnięty. Myślę, że nazwanie kogoś nieogarnietym nie jest obraźliwe, tylko daje mu to do zrozumienia.

///wstawiane za nsanee.

Witam, z tej strony Supporter Themost.

Skoro już przytaczasz definicję słowa i go używasz, warto zagłębić się w jego analizę. Neologizm ten jest powszechnie uznawany za obraźliwy, co więcej narusza to zasady netykiety, więc nie widzę tutaj nieprawidłowości. Rozpatrzenie skargi pozostawiam administracji RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.