Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Amiczek

PonczeeeK

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Luxcus
Nick oskarżonego: Amiczek
Powód skargi: Kara bez ostrzeżenia po bardzo długim nie otrzymaniu kary  tzw: prawka
Data zdarzenia: 31.08.2024
Dowody: 

Kara nadana dziś: image.thumb.png.1287faffc4c82b32d3cef7ecaf120593.png

Kara nadana 24.01.2022 image.thumb.png.cebfbd99e7f7763e6662449b0780b048.png

Opis sytuacji: Zacznijmy od początku, zaczął się event fabularny i każdy się rzucał na niego jak na promocje. O godziine 20:09 jechałem na boisko w Las Venturas by zrobić zadanie w evencie fabularnym, wyjeżdżam na autostradę i dostaje Prawo Jazdy na 6 godzin od Amiczka, wspomnę, że moja ostatnia kara była 2 lata temu, nie dostałem żadnego warna by oddać graczowi pieniądze za uszkodzony pojazd tylko od razu ukarany zabraniem prawa jazdy. Dodam, że jadąc na to miałem 9/10 FPS i ścinało totalnie grę, co niby można ujrzeć na nagraniu które dostał Amiczek. Więc ja jestem ciekaw tłumaczenia Supportera dlaczego nie dostałem warna tylko odrazu zabraniem prawa jazdy. Czekam na odpowiedź RCON oraz Supportera

53 minuty temu, Amiczek napisał:

Witam,

Tłumaczyłem Ci już w grze kilka razy, że nie musimy dawać warna, możemy nadać karę od razu. Nadałem te prawko gdyż nie przeprosiłeś gracza, oraz nie zapłaciłeś mu pieniążków co również wspomniałem z trzy razy pdoczas naszej konwersacji w grze.

wspominałeś i co z tego, gracz nawet nie prosił abym zwrócił mu pieniądze a ja miałem takie lagi że nie widziałem że w niego uderzyłem, wiem nie jestem w administracji i nie znam waszych zasad ale ostatnie prawko miałem 2 lata temu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.