Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem z zalogowaniem się do konta

ChudYy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mianowicie mój problem wygląda następująco, chodzi o to konto z którego pisze, Na serwerze gram od 2021r Czasami na komputerze czasami laptop zależy na komputerze miałem zapisane hasło i login i logowałem się bez problemu bo komputer miał zapamiętane hasło. Teraz zakupiłem nowy komputer i stary oddałem młodszemu bratu który zalogował się na swoje konto i teraz usuneło mi się hasło z zapamiętaj mnie, hasło i login miałem kiedyś zapisane w telefonie ale przez jego awarie płyty głównej również usuneli mi wszystko z telefonu. Na koncie na forum jestem zalogowany na laptopie bez problemu mogę się poruszać po forum, ale to konto założyłem kiedyś na stary gmail i również nie pamiętam hasla do poczty, żeby zmienić maila na aktualny i tak samo jest z hasłem które zapomniałem, czy jest jakaś szansa, żeby w inny sposób zmienić mail lub hasło bez starych danych których po prostu nie pamiętam, nie ukrywam, że na serwerze swoje przegrałem i nie uśmiecha mi się zaczynać od nowa.

przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem. Na koncie na forum jestem zalogowany na laptopie bez problemu mogę się poruszać po forum, ale to konto założyłem kiedyś na stary gmail i również nie pamiętam hasla do poczty, żeby zmienić maila na aktualny i tak samo jest z hasłem które zapomniałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.