Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Oszustwo na prawko na kutry

Vini

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dnia 27 stycznia postanowiłem zrobić licencje na kutry, wypłaciłem 3k z bankomatu w celu zrobienia prawka. teorie zdałem za pierwszym razem, gdy przyszedł moment zdawania praktyki ( po krótkim przedstawieniu co i jak ) spuściłem kotwiece i ruszyłem, przy punkcie 23/24  mialem jeszcze około 3 sekundy zeby wjechac w pkt, zaliczyłem punk i na ekranie wyswietlila mi sie informacja " nie zdales egzaminu" napisałem reporta, pewien supporter kazał mi napisac zaistniałą sytuacje na forum. Ale postanowiłem zrobic to ponownie, i ponownie przy 23/24 przy wiekszym czasie nie zaliczylo mi punktu,straciłem równe 4.000$ i mój cenny czas który mogłem spożytkować na zarabianiu w magazynie.. Od Siebie dodam ze mam malo czasu na spłate 2.000$ pewnemu graczowi a nie chce wyjsc na oszusta/złodzieja, Proszę o szybka pomoc i licze na oddanie 2.000$ i dodanie mi licencji przez system, Wydałem na ten serwer prawdziwe pieniążki i nie chce byc za przeproszeniem "ruchany" na hajs z powodu jakiegos bug'a przez który trace gotówke. Mam nadzieje ze "apelacja" zostanie rozpatrzona pozytywnie na moja korzyść i bedziemy Świetnie bawili się na serwerze :) 

Niestety, ale nie zostaną tobie zwrócone koszta owego Prawa Jazdy, dlaczego? 
Brak dowodów to jeden z większych powodów, a możliwe, że nie wjechałeś w środek punktu na prawku, a jednak trudno manewrować tym bolidem wodnym.
Niestety, ale jest mała szansa na buga, bo był to tylko pojedynczy przypadek.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.