Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wypadek śmigłowca na złomowisku w okolicach Angel Pine

oliwierbluza1

Rekomendowane odpowiedzi

eZ1zU6Z.png

informacje.png

Witajcie, z tej strony Junior Reporter @oliwierbluza1 z Redakcji Project News. Dzisiaj przynoszę wam najświeższe informacje z incydentu z udziałem śmigłowca na złomowisku znajdującym się pod górą Chilliad. Cała akcja odbyła się już jakiś czas temu, aczkolwiek jest ku temu pewien powód, ale o tym powiem na końcu. Sam artykuł też się różni od innych i o tym też powiem. Sytuacja została odegrana przez biznes Posorants Group wraz z zaangażowaniem większości frakcji.

artykul.png

Dnia 14 sierpnia 2024 roku przy złomowisku pod górą Chilliad miało odbyć się spotkanie 2 vipów z nową kierowniczką w celu podpisaniu kilku dokumentów. Na miejscu również znalazł się śmigłowiec jednego z zaproszonych gości. Nasuwa się pytanie - co w tym takiego niezwykłego? Otóż ze względu na niezbyt równą nawierzchnię terenu pilot miał trudności z wylądowaniem i śmigłowiec nieoczekiwanie przechylił się na bok i na nieszczęście się zapalił. Kierowniczka natychmiastowo zadzwoniła na numer alarmowy. Po chwili na miejscu zjawiły się 3 wozy strażackie, 4 karetki pogotowia ratunkowego oraz 3 radiowozy. Od razu SAPD zaczęło zabezpieczać teren i ustawiać barierki, a SAFD gasić płonący śmigłowiec. Od razu po ugaszeniu maszyny poszkodowanymi zajęli się ratownicy z frakcji SAMD, a funkcjonariusze policji zabezpieczyli czarną skrzynkę. Niestety nie każdego udało się uratować, o czym świadczy przyjazd Coronera. Niestety nie byłem w stanie określić, ile osób zginęło, ponieważ obserwowałem akcję zza płotu. Przedstawię wam wywiad z jednym z członków Posorants Group biorącym udział w akcji.

KMsOqjH2_tGvTS3ILPOLTjWaemJfNh7vSn2g2fE8JJr8J5UFmG2kgtl-16qN3cOfrXj84K4yt3HbbzlcRLTIYcb4qtm6fGHEI_vHZTIrZGivnQ_9OCHPDlW2kX1N5SBrg_S-HC51J9580YJhZqbq_zU

o: @oliwierbluza1 | Ca: @Camper

o: Witam z tej strony Junior Journalist @oliwierbluza1 z Redakcji Project News. Czy chciałbyś mi odpowiedzieć na kilka pytań?
Ca: Witam, z tej strony Młodszy Specjalista @Camper z Posorants Group, z chęcią odpowiem na twoje pytania.

o: Świetnie! Opowiedz, jak znalazłeś się w Posorants Group.
Ca: Dołączyłem do Posorants Group w grudniu 2023, ponieważ polecił mi to mój znajomy z frakcji SAFD to której wtedy należałem.

o: Jak wspominasz czasy swojej akademii?
Ca: Moja akademia była jeszcze prowadzona w starodawny sposób, przed zmianą zarządu, miło to wspominam, i przygotowało mnie to do wykonywania moich zadań, szczególnie dobrze wspominam osoby z mojej akademii.

o: Co masz na myśli, mówiąc "standardowy sposób"? Jak teraz wygląda akademia, a jak wyglądała kiedyś?
Ca:  Kiedyś nie było ściśle przeprowadzanych szkoleń, tak jak jest to teraz, a akademicy przygotowywali tylko akcję RP ocenianą przez egzaminatorów, teraz jest ekipa szkoleniowców, która pomaga nowym osobom dowiedzieć się co, gdzie i jak robić a czego unikać. Oczywiście egzaminy też pozostały.

o: Jest to niezwykle ciekawe i sam o tym nie wiedziałem. Jak według ciebie sprawuje się biznes teraz w porównaniu do kiedyś?
Ca: O wiele lepiej i to zdecydowanie! Mamy zgraną ekipę, do której przyjmujemy z ochotą nowe osoby z naszych akademii. Dodatkowo nasz nowy zarząd robi świetną robotę i wspiera nas w każdej akcji, którą mamy zamiar odegrać. Atmosfera w zespole jest miła i przyjemna, wystarczy, że ktoś rzuci hasło, że chce coś odegrać i od razu zbiera się ekipa osób także chętna coś zrobić.

o: Który członek zarządu według ciebie najlepiej pełni swoją funkcję?
Ca: Ciężko jest to jednoznacznie stwierdzić, ponieważ każdy ma inne zadania do wykonania. @Kawaii zajmuje się naszą ekipą szkoleniowców i razem z nami przygotowuje materiały dla nowych osób, natomiast @Bandura. bardziej zajmuje się dowódcami akcji RP oraz monitoruje czy akcje były przeprowadzone w sposób niełamiący regulaminu. Nad tym wszystkim czuwa oczywiście nasz Dyrektor @Hubi15, który pomaga nam na każdym kroku, jeżeli tylko pojawi się jakiś problem. Do niedawna wspierał go także @Conversiak613, który aktualnie odszedł z zarządu, jednak wszyscy miło go wspominamy. Każdy z nich jest potrzebny, a brak któregokolwiek mógłby bardzo odbić się na funkcjonowaniu biznesu.

o: Na ten moment to będzie ode mnie tyle. Uważam, że ty i twoje przygody w biznesie są godne całego oddzielnego wywiadu. Czy chciałbyś na obecny moment coś od siebie dodać?
Ca: W takim razie dziękuję za wywiad, z mojej strony chciałbym tylko pozdrowić cię, @Bandura. oraz @sirkosu1, bez których nie byłoby mnie w biznesie, oraz oczywiście naszych czytelników.

k1AwIr0.png

OoR2p2I.png

aSexigQ.png

vblfeAL.png

q0gUqAq.png

eVh2b9e.png

6llRDnD.png

EhPvUSg.png

mkxKedn.png

bwSNOmV.gif

j8caxMT.gif

rt9vvO5.gif

WuHvVtx.gif

cpCmjm4.gif

GeOTsip.gif

ueyiywM.gif

KsDF6Sj - Imgur.png

Na wstępie chciałbym podziękować wam, drodzy czytelnicy, że dotrwaliście do końca, a teraz czas na małe wyjaśnienia. Wspomniałem na początku, że ten artykuł różni się trochę od innych, a chodziło nie tylko o przerwanie go w połowie poprzez interwencję służb, lecz o zdjęcia wykonane z nickami (niektóre nicków nie posiadają ze względu na to, że zdjęcia były robione spoza miejsca akcji, aby nikomu nie przeszkodzić). Nie był to mój błąd, lecz celowy zabieg. Zawsze na zdjęciach tego typu są pokazywane same postacie odgrywające swoje role, a nie osoby, które te role odgrywają, więc postanowiłem zostawić, bo bez nich ten artykuł by nie powstał. Druga sprawa jest nieco ciekawsza i bardziej złożona, a jest nią powstawanie wersji reżyserskiej jednego z artykułów przy współpracy z Posorants Group i Marquee Outdoor Media. Proces ten trwa już od jakiegoś czasu, a prace nad projektem idą do przodu. Fakt ten od dawna nie jest już tajemnicą. Dlaczego o tym piszę? Odpowiedź jest prosta - prace były utrudniane poprzez niektórych z graczy. Na obecnym poziomie projektu nie jest to już problem, lecz na przyszłość chciałbym od was apelować o zwrócenie uwagi na to, że to, co robimy, jest związane, z działalnością naszych biznesów. To tyle mam wam do powiedzenia, ja kończę ten artykuł, a wam życzę miłego dnia.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

1589803325_JuniorJournalistNOWY.png.7305329e2ba0a2bbf6e66fa7c05b171e.pngBuztfIM.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.