Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na caesarek

Majster331

Rekomendowane odpowiedzi

Login-Majster331

Nick oskarżonego-caesarek 

Powód skargi: w wyniku kłotni o tunerów wizu na serwerze a dokładniej ich brak w godzinach pózniejszych(w wiekszości tez stoją afk) dostałem mute w wyniku kłótni z moderatorem na chacie g,pierw zostałem wysmiany (Jeśli byś grał po 20 h na serwerze to byś miał 2k godzin a nie 170) co z tego ze uid mam niskie jak na serwerze gram dopiero od chwili,po tych słowach na pm odpisałem że (Skoro bys miał troche rozumu to tez by było inaczej ale z tym średnio) dostałem mute za prowokacje,a potem na g napisał ze 3 dni temu skończyła mi sie kara za prowokacje i on to bierze pod uwagę, a dostałem reporta od gracza Mat_Elko za słowo pet i do tego nie skierowane w jego stronę zresztą ten gracz ma juz bardzo ciekawą liste swoich kar co można zobaczyć(ale juz poprostu nie chciało mi sie pisać apelacji zresztą szkoda czasu na tego człowieka) To jak to jest że jakis moderatorek bez zobaczenia co i jak za co,bierze pod uwage jakieś kary bez sensu(Nie mam dowodów w postaci ss ani logów bo gram na nooteboku i jak robie ss mam ss mapy i nic nie widac niestety,ale sadze że jeśli chcecie sprawdzicie to w logach na spokojnie  sądze że takie sytuacje nie powinny mieć miejsca i moderator nie powinien wchodzić w zbędne dyskusje z graczami a przede wszystkim bronić kolegów lub znajomych z serwera bo jak by nie patrząc co chwile ktoś pisze ze jest problem z tunerami wizu a co chwile kilku graczy pisze że są cały czas xd i tak pewnie ta apelajca zostanie odrzucona z braku dowodów w postacji ss ale no trudno może ktoś sie za to weźmie pozdrawiam Majster331

Cześć,

Nie doszło do żadnej kłotni była to zwykła rozmowa, również nie doszło do wyśmiania tylko do zdementowania twojej nierealnej wiadomości, że masz konto od miesiąca, grasz po 20h dziennie i nie widziałeś żadnego tunera. Dodam, iż nie sprawdzam, za co była kara, kara to kara, jeżeli nie była unieważniona to była słuszna. Co do mojej kary, myślę, że jakbyś napisał do gracza "Skoro byś miał trochę rozumu to tez by było inaczej ale z tym średnio" jakby prowadził z tobą normalną konwersację na /g, sprowokowałoby go do złamania regulaminu serwera, za co by poniósł konsekwencje bezpotrzebnie. Kara jest w 100% moim zdaniem słuszna, 2024-08-26 skończyła ci się kara za prowokacje oraz BK, dlatego kara jest taka, a nie inna oraz tak jak piszesz "apelacja", to nie jest apelacja, tylko skarga, apelacje piszemy w tym dziale, najpewniej polubownie byśmy skończyli na zaakceptowanej apelacji, również nie broniłem kolegów, bo nie mam w tym żadnego interesu, dlaczego miałbym mówić niezgodnie z prawdą, aby zdementować tuner @rizzgodw ciągu 14d zdobył aż 100h na serwerze, więc myślę, że jednak tunerzy są aktywni. Również nikt mi nie może zabronić wchodzenia w dyskusje z graczami, mam takie samo prawo jak każdy inny gracz oraz to nie była zbędna dyskusja, bo po prostu zdementowałem twoje niezgodne z prawdą zaczepki w stronę tunerów. Dodam, iż istnieje wzór działu, do którego masz obowiązek się zastosować. Pozdrawiam.

Czytaj uważnie i powiedz mi kiedy napisałem że mam konto od miesiąca,konto założyłem dawno temu a zacząłem grać dopiero teraz i gram po 20 h od kilku dni,a co do kary zobacz sobie historię kar gracza Mat_Elko chłop wyciągnął wiadomość która była pisana wgl w innym temacie i tyle i za to dostałem mute(dokładnie pierw bk za to że chłop mnie staranował i mu tam powiedziałem parę rzeczy 😅)(a drugie mute za to że napisałem na g poprostu czy sprawia mu przyjemność donoszenie na graczy),a co do tunera, dlaczego ziomkowi mojemu założył Felgi a jak ziomek poprosił żeby chwilę poczekał bo ja też chciałem je założyć to zeszedł z tunera i powiedział że źle na niego mówiłem to elo xdd,nie chce mi się z tobą kłócić i tyle,prawda jest taka że wy zawsze macie rację nawet jak jej nie macie i tyle idź dalej wstawiać kary za prawdę,jeszcze specjalnie ci to napisałem na pm aby nie cisnąć cię na chacie G sądzę poprostu że powiedziałem prawdę na twój temat, Pozdro 

Przepraszam, napisałeś że grasz od miesiąca "gram tu od miesiaca po 20", nie będę się odnosił do twojej poprzedniej kary, bo nie o tym jest ta skarga, nie odpowiadam za tunerów, nie wiem co robią, nie wiem co ci mówią, racja jest to mój znajomy, lecz w żadnym stopniu nie zachęcałem go do niemontowania ci felg. Zalecam również ponownie przeczytać regulamin działu. 

Nie odpowiadam za innych graczy oraz za innych Supporterów, tuner nie ma obowiązku zakładania ci felg, lecz ty masz obowiązek wyjechania z terenu posiadłości, jak jej właściciel ciebie o to prosi. Dalsza rozmowa widzę nie ma sensu, jak nie umiesz utrzymać kultury osobistej.

Nie dość, że nie zastosowałeś się do wzoru tego działu to jeszcze Twoje odpowiedzi są zupełnie nie na miejscu.

• § 1 Skarga złożona przez użytkownika musi być zgodna ze wzorem oraz regulaminem działu.
  • § 2 Skarga powinna być napisana w stylu formalnym, wraz z zachowaniem zasad poprawnej polszczyzny.

Dodatkowo 2024-08-23 otrzymałeś ostrzeżenie za prowokacje, a następnie 2024-08-25 otrzymałeś karę wyciszenia z tym samym powodem. Najwyraźniej poprzednie kary niczego Ciebie nie nauczyła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.