Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na: Erid / Maszek i GRYGU.

Altec

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 33501.
Login: @SprytsBeng.
Nick oskarżonych: @Erid, @Maszek i @GRYGU.
Powód skargi: Prowokowania / Trollowania / Prześladowania mojej osoby. Ogólnie: SZKODZENIE.
Data zdarzenia: Teraz. W nocy.
Dowody: 
https://projectrpg.pl/profile/12016-erid/?status=34660&type=status
https://projectrpg.pl/profile/2199-maszek/?status=34662&type=status
+ Teraz: https://projectrpg.pl/profile/1892-grygu/?status=34665&type=status
A @GRYGU napisał status do mnie o tym samym co ONI DWAJ. Od razu usunąłem, bo jest taka możliwość na tym forum. Po czym napisał SWÓJ STATUS!
Zablokowałem statusy do mnie, jak i pv forum też zablokowałem.
Jednakże statusy @Erid'a od czasu kiedy on zagościł na PRPG jesienią 2021 roku, to życiowa porażka. Wystarczy sobie przejrzeć całe konto forumowe @Erid'a - jego statusy zwłaszcza. Każdy jego status polecam przejrzeć i wycignąć z tego wnioski wśród administratorów, RCON'ów, którzy mają możliwość rozpatrywania skarg na szaraków - nas.
Opis sytuacji: Panowie przyszli tylko tu ''szkodzić'' - mysląć, że to jest ''śmieszne''. A nie jest, bo jest ''załosne''. PSUJĄ MI HUMOR po uzyskaniu w organizacji Hotel Californii max rangi. 
Tak powiem.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Wyżej. Ping wystarczy.

Tobiasz ja udostępniłem twój status by każdy widział i mógł świętować razem z tobą. Znamy się Tobiasz nie od dziś na paru serwerach graliśmy razem w org i po prostu cieszymy się z twoich osiągnięć. Nie chciałem tutaj trolowac ani Ciebie prowokować :/

17 minut temu, SprytsBeng napisał:

@GRYGU, to nie jest śmieszne, a załosne.
Spingowaliście te same osoby wiele razy w statusach, bo pingi weszły. Co mają poczuć all RCON'i, all z zarządu tej organizacji?
NO WŁAŚNIE. :C 

Nie rozumiem w czym jest dokładnie problem. Jeżeli forum pozwala na oznaczanie w statusach osoby to chyba nie jest to zakazane. W czym jesteśmy gorsi od Ciebie?

@Maszek
1. Ale nie aż tak, by w słowo, w słowo skopiować mój status i dać swój status z tym samym.
2. Wiem, że się znamy wiele lat. Od wiele serwerów.
3. Nie chciałeś strollować, sprowokować? Aha. Czaję.
4. Wiem, że forum pozwala na oznaczania w statusach inne osoby.
Ale nie, że spingowaliście w swoich statusach WSZYSTKICH z RCON'ów, WSZYSTKICH z zarządu owej orgazizacji.
Trochę chyba jest to wkurzające dla tych osób. 🙂

7 godzin temu, SprytsBeng napisał:

Jednakże statusy @Erid'a od czasu kiedy on zagościł na PRPG jesienią 2021 roku, to życiowa porażka. Wystarczy sobie przejrzeć całe konto forumowe @Erid'a - jego statusy zwłaszcza. Każdy jego status polecam przejrzeć i wycignąć z tego wnioski wśród administratorów, RCON'ów, którzy mają możliwość rozpatrywania skarg na szaraków - nas.

Też wszystkim polecam swoje statusy, to co w nich pisze to kawał dobrej historii

co do samej skargi nie widzę sensu wypowiadania się, skopiowałem status użytkownika niżej oraz wkleiłem go na swoją tablicę, nie pierwszy raz zresztą. Gracza sprytbeng nie kojarzę i raczej nie miałem znim wcześniej z tyczności i psuje mi humor ze dziś jednak musiałem 

jeśli mam zostać ukarany pragnę poinformować ze moje multikonta na forum to  @oldzik22( główne konto ), @Marynia oraz @LastoAkaRudy.

uzytkowniak sprytsbeng proszę o nie nazywanie mnie więcej trollem czy pisania ze moje statusy są żałosne czy też “życiową porażką” (ironia losu kto to napisał), nie bd tolerował obrażania mnie bez powodu 

żegnam bez pozdrowień 

oldzik 

Panowie, niech każdy żyje sobie tak jak chce. Jeżeli ktoś, z tego grona rzeczywiście za sobą nie przepada - to nie wchodźcie sobie w drogę. Nie mniej jednak, samo skopiowanie statusu, oraz przeklejenie go na swoją tablicę nie jest wykroczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.