Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na houdini

PanFranciszek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: merat
Nick oskarżonego: houdini
Powód skargi:  niesluszna kara
Data zdarzenia:  20:00 24.08.2024
Dowody: logi, 
Opis sytuacji: ogolnie to skonczyl mi sie mute, nie minelo 15 minut, napisalem pare razy o tusku, po czym dostaje mute 3dni z bomby, z tego co wiem gdy nigdy niemialo sie za cos warna, ani kary, to pierw nalezy dac warna, a tu takiego nie bylo nawet, co za tym idzie kara jest niesluszna, oraz sam fakt tego image.png.0591eca1b1d1f9e15f2af037da86cd0d.png, ze ja dostaje 3dni bez warna, chlop raczej tez warna ani podobnej kary nie mial i 1dzien. 

Wklejam za gracza @obrzezany_jarek, bo ma bana na forum i mnie męczy o wklejanie mu.

Wchodząc w twoją listę kar widać, ze masz gdzieś każdy możliwy regulamin dostępny na serwerze i żadna z kar niczego Cię nie uczy. Tak jak przykładowo ta, po której dalej piszesz w wiadomo jakim stylu.

Spoiler

image.thumb.png.f0d355768f7c0b5fc27a03ea580c6a64.png

Przechodząc do kary którą nadałem, w ostatnim czasie posiadałeś bardzo sporo wyciszeń za różnorakie akcje na /g dodając do tego fakt ile wiadomości napisałeś o treści politycznej nie widziałem sensu w warnowaniu Ciebie tylko od razu ukarałem. Warn to tez tylko i wyłącznie nasza dobra wola.

Co ma wspólnego kara za pisanie po swojemu z pisaniem o polityce, za które nigdy nie posiadałem nawet warna czy kary?

Napisz jeszcze, że może jestem przestepca, bo napisalem ó zamiast u. Zmieniać temat to każdy potrafi, ciekawe czy potrafisz logicznie myśleć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.