Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na CzouGu

wojtiTM

Rekomendowane odpowiedzi

Login: wojtiTM

Nick oskarżonego: CzouGu
Powód skargi: Dostałem mute za "brak kultury" gdzie we wszystkich moich wiadomościach ją zachowałem.
Data zdarzenia: 22.08.2024 koło godziny 11:00
Dowody: Link do nagrań ---> https://imgur.com/a/oTKovq3

Logi:

Spoiler

[2024-08-22 10:51:01] [Output] : << [56] KrolWielkiBebech: ktos cie staranowal sandkingiem
[2024-08-22 10:51:46] [Output] : (56) KrolWielkiBebech: e
[2024-08-22 10:51:51] [Output] : (56) KrolWielkiBebech: ktos ci taran sandem zrobil
[2024-08-22 10:51:53] [Output] : (29) wojtiTM: wiesz co robie z twoja mamuska?
[2024-08-22 10:52:01] [Output] : (56) KrolWielkiBebech: co robisz /
[2024-08-22 10:52:07] [Output] : (29) wojtiTM: ohooo
[2024-08-22 10:52:09] [Output] : (29) wojtiTM: czego ja nie robie
[2024-08-22 10:52:46] [Output] : (56) KrolWielkiBebech: mowie ci ze to nie ja i sie projesz kurwa downie 
[2024-08-22 10:53:12] [Output] : (56) KrolWielkiBebech: jeszcze ci na pm pisalem zjebku
[2024-08-22 10:53:18] [Output] : (56) KrolWielkiBebech: to zes olal

Opis sytuacji: Wyjechałem z mechanika i jakiś gracz zaczął mnie celowo taranować jakoś 2 minuty bez przerwy. Chłop zaczął się wypierać, że to nie on gdy nawet nic nie napisałem jeszcze (logi wstawiam wyżej) spytałem się ładnie kulturalnie gracza czy wie co robię z jego mamą. Po napisaniu reporta na gracza to Ja dostałem mute za "Bk".

Dodatkowo chciałbym dodać, iż nie ma nic w tym złego, mogę chodzić na kolacje z jego mamuśką, spotykać się  i robić cokolwiek innego. Jakby tego było mało nigdy wcześniej nie byłem karany na serwerze i z tego co pamiętam nawet nigdy nie dostałem warna.

Akurat w tym momencie jak gracz ciebie staranował, to postanowiłeś zadać mu akurat to pytanie? Po twojej odpowiedzi dobrze widać, że twoja wiadomość miała na celu go obrazić bądź go bardziej sprowokować, aby ten napisał więcej niestosownych słów w twoją stronę i dostał większą karę. Dlatego też zostałeś ukarany, jeżeli chodzi o twoją czystą kartotekę, to wziąłem to pod uwagę i stąd taka kara, a nie inna. Mam nadzieje, że wszystko tobie wytłumaczyłem i życzę miłego dzionka.

55 minut temu, CzouGu napisał:

Akurat w tym momencie jak gracz ciebie staranował, to postanowiłeś zadać mu akurat to pytanie? Po twojej odpowiedzi dobrze widać, że twoja wiadomość miała na celu go obrazić bądź go bardziej sprowokować, aby ten napisał więcej niestosownych słów w twoją stronę i dostał większą karę. Dlatego też zostałeś ukarany, jeżeli chodzi o twoją czystą kartotekę, to wziąłem to pod uwagę i stąd taka kara, a nie inna. Mam nadzieje, że wszystko tobie wytłumaczyłem i życzę miłego dzionka.

Tak właśnie dlatego aby go czymś sensownym zająć gdyż taranował mnie już któryś raz i widać to po historii moich reportów na ów gracza. Moja wypowiedź nie miała na celu go obrazić ani nic z tych rzeczy. Jeśli sam napisałeś że widocznie chciałem go sprowokować to dlaczego nie zostałem ukarany za prowokacje a za brak kultury? Wracając jeszcze, napisałeś że przez moją wypowiedź gracz miał napisać więcej niestosownych tekstów ale czy coś by to zmieniło? Nawet jakby mnie zwyzywal jeszcze to i tak dostałby za kare z tym samym powodem gdyż użył już takich słów jak „kurwa” „zjebku” „downie”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.