Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Lezothus

Kierownikk

Rekomendowane odpowiedzi

5dAF4GT.png

M3o7SmR.png

Witajcie drodzy czytelnicy, z tej strony Junior Pressman @Kierownikk z Redakcji Prasowej Project News, moim i państwa gościem jest gracz @Lezothus, lider organizacji Koszary oraz adept we frakcji SARA.
vgC1HDp.png

K: @Kierownikk| L: @Lezothus

K: Witam z tej strony Junior Pressman @Kierownikk z Redakcji Prasowej Project News, chciałbyś udzielić mi wywiadu?
L: Witam, chętnie udzielę ci wywiadu dla Redakcji.

K: Dobrze w takim razie opowiedz coś o sobie.
L: Mam na imię Michał, mam 20 lat i na co dzień służę w wojsku. W wolnym czasie lubię robić to, co sprawia mi najwięcej przyjemności, czyli siedzieć przed komputerem. Oprócz tego uwielbiam słuchać muzyki, a czasami nawet tworzę swoje własne utwory. Lubię też oglądać ciekawe filmy, czy pojeździć autem totalnie z nudów. Dodatkowo prowadzę własną organizację o nazwie Koszary na serwerze, co daje mi sporo satysfakcji i pozwala dobrze się bawić wraz z moimi członkami czy też zarządem.

h0TUecw.gif

K: Jak wspomniałeś, jesteś liderem organizacji Koszary, opowiedz nam, jak to jest kierować taką organizacją.
L: Kierowanie taką organizacją, jest to dla mnie ogromny zaszczyt, ale także i równie wielki obowiązek, muszę pilnować porządku na bazie oraz organizować różnego rodzaju eventy organizacyjne. Podsumowując, jest to bardzo fajne doświadczenie.

K: Jeśli mogę zapytać, czy ktoś ci pomaga w jej prowadzeniu?
L: Tak, V-liderzy, którzy pomagają mi ogarniać codziennie te wszystkie sprawy, są to: @Wisnia5, @0jciec_Mateusz, @Kierownikk, @tigerbonzo04, @PanSaimon oraz @VinBenzina. Ich pomoc w prowadzeniu organizacji jest bezcenna.

K: Jak zaczęła się twoja przygoda z ProjectRPG?
L: Wszystko zaczęło się od typowego dziennego grania z ziomkami i nagle jeden z nich wpadł na pomysł, aby zagrać w MTA. Polecił mi ten serwer, po czym stało się to, że nagle lekko mówiąc delikatnie, uzależniłem się od tego niesamowitego serwera.

K: Od niedawna jesteś także w akademii frakcji SARA, podoba ci się tam? Czy polecasz tę frakcję innym? Jakie masz najlepsze wspomnienia związane z tą frakcją?
L: Tak jestem, osobiście podoba mi się to jak przyjemnie i ciekawie jest w tej frakcji. Mogę serdecznie polecić tę frakcję każdemu, kto ma w planach do niej dołączyć. Jednak z powodu braku czasu na grę, jestem zmuszony odejść z frakcji, aby móc załatwiać swoje prywatne sprawy w prawdziwym życiu.

fCon4JS.png

K: Także ostatnie pytanie na dziś, czy chciałbyś Kogoś pozdrowić?
L: Jasne, z tego miejsca chciałbym pozdrowić moją całą organizacje Koszary, wszystkich widzów, którzy byli na moich transmisjach na YouTube, wszystkich moich dobrych ziomeczków no i przede wszystkim wszystkich czytających.

K: Dziękuję serdecznie @Lezothus za udzielenie wywiadu.
L: Również Dziękuję.
linia.png

Szybkie Strzały:

K: Samochody czy motocykle?
L: Samochody

K: Subaru czy Mazda?
L: Mazda

K: Siatkówka czy Piłka Nożna?
L: Piłka Nożna
linia.png

Moi drodzy to by było na tyle, dziękuję za przeczytanie, do zobaczenia w kolejnych artykułach.

Proje.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

AY3eO0x.pngsuper.png?ex=66ca18ef&is=66c8c76f&hm=b7cb68c90f249795311ea00096f9377249772919d8dba59aa640127655d148d1&

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.