Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Pracownik taxi zachowaj się nie miłe to mnie

Damiano123

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Damiano123

Nick oskarżonego: @Puczy

Powód: pracownik taxi @Puczyzachowaj się nie miłe podczas kursu 

Dowody:logi we grze dnia 19 sierpnia o godzinie około 20:00

Opis sytuacji:pracownik taxi @Puczy zachowaj się nie miłe to mnie na służbie po ja go poprociłem aby daj mi radio Vox FM a on mi z że że nie chcę 

Witam, owszem, odpisałem, że nie chcę włączać radia Vox FM. Nie przypada mi do gustu gatunek muzyczny odtwarzany na owym radiu. Odpisałem tobie najbardziej neutralnie jak tylko mogłem: nie chcę. W tle leciał mi podcast, tak więc nie chciałem go zagłuszać disco-polo. Miłego wieczoru!

Zacznijmy od początku, przed złożeniem skargi powinieneś zapoznać się oraz zastosować do wzoru z tego tematu:

Odnoszę się tu głównie do tytułu samego tematu, powinien on wyglądać w ten sposób: Skarga na członka frakcji - Puczy - dzięki temu dużo łatwiej i szybciej możemy zareagować.

Kolejna sprawa czyli dowody, a raczej ich brak. Faktem jest, że wiele osób z zarządu jest w administracji, natomiast mimo to że sytuacja dotyczyła chatu localnego to te dowody również powinny być tu zamieszczone aby każdy członek zarządu miał do tego wgląd.

Przechodząc już do całości sprawy czyli "braku kultury jakim zachował się nasz pracownik". W naszej ocenie zachowanie pracownika w żaden sposób nie łamało regulaminu serwerowego jak i frakcyjnego. To pracownik decyduje czy włączy daną stację. Jeżeli nie chciał jej włączyć z jakiegokolwiek powodu to tylko i wyłącznie on o tym decyduje. Tak jak również sam Puczy napisał słuchał czegoś innego w tle przez co nie chce zagłuszać sobie tego takowym radiem.

Z autopsji powiem, że nie mam na serwerze dodanych wszystkich stacji i nie miałbym zamiaru dodawać ich jeżeli klient by mnie o to poprosił. 

Ostatecznie skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.