Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - reezen22

RafalSplakulec

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: @Erid/ @oldzik22
Nick pracownika: @reezen22
Powód: Taksówkarz doskonale zna zasady kodeksu drogowego skorzystałem z jego usług już wiele razy nigdy nie popełnił żadnego błędu zawsze za chowywoł należytą ostrożność przewidywał wszystkie nieprzewidywalne ruchy innych kierowców uniknął nie jednej kolizji zawsze był na czas nigdy spóźniony wygodna taksówka miły kierowca zawsze pierdzielnie jakąś ciekawostkę xd trochę namolny ale taka praca każdy w tych czasach potrzebuje zarobić serdecznie polecam tego pracownika każdemu potrzebująceny taksówki a nawet tym co nie potrzebują myślę ze rezem potrafi przekonać ze jednak pojadą xd 
Dowody:  w załonczniku niżej dodaje 
Opis sytuacji: Taksówkarz doskonale zna zasady kodeksu drogowego skorzystałem z jego usług już wiele razy nigdy nie popełnił żadnego błędu zawsze za chowywoł należytą ostrożność przewidywał wszystkie nieprzewidywalne ruchy innych kierowców uniknął nie jednej kolizji zawsze był na czas nigdy spóźniony wygodna taksówka miły kierowca zawsze pierdzielnie jakąś ciekawostkę xd trochę namolny ale taka praca każdy w tych czasach potrzebuje zarobić serdecznie polecam tego pracownika każdemu potrzebująceny taksówki a nawet tym co nie potrzebują myślę ze rezem potrafi przekonać ze jednak pojadą xd 

IMG_3843.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.