Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem z dolaczaniem do mta serwer projectrpg

Bialko1998*

Rekomendowane odpowiedzi

Mógłbyś dać screena z powodem tego? Łatwiej by było wytłumaczyć mi sytuację jakbym wiedział i widział screena z tego, jak raz logowalem się z innego serialu to musiałem resetować komputer bo nie mogłem wbić na serwer, sprawdź czy reinstall MTA zadziała.

https://forum.multitheftauto.com/topic/130916-logged-in-for-the-first-time-in-mta-error-cd47-comes-out/
Znalazłem takie coś dotyczące tego, w tym poście gość też miał bana od MTA za spoofera/serial changera możliwe że to ten problem, możliwe że miałeś jakiś program w tle który zaszkodził mta że postanowiło dać bana, możliwe że się myle ale tylko moja teoria

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.