Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na [Veon] - oskarżony przez [Ks.Dawid]

KoSa00

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na [Veon] - oskarżony przez [Ks.Dawid]

Nick pracownika: Veon
Data zdarzenia: 16.08.2024
Opis zdarzenia:  Pojazd z pracy dorywczej grzybiarz został zabrany bezpodstawnie
Dowody: czas dzisiejszej gry na serwerze , pojazd nie stal dłużej niż 50 minut nie uważam żeby był poza jakąkolwiek strefą ponieważ nic nie jest oznaczone i jest to las  screena nie zrobiłem ponieważ nie robię  po każdym parkowaniu prosiłbym o pokazanie screen przez pracownika nie kazdy gracz zna całą mape i strefy które nie są oznaczone w grze 

Edit: dodaje załącznik w jaki sposób stałem dokładnie obok tego samego Elegy screen nie z sytuacji która miała miejsce tylko demonstracja

ss.png

Rozumiem , będę od dzisiaj informować nowych graczy żeby zaczęli uczyć się granic które są nieoznaczone aby po zarobieniu sobie kilku  $ nie musieli tego tracić i aby nie musieli tracić czasu który poświęcili aby czekać na forum zanim napiszą jakąkolwiek skargę o nie zaznaczonej granicy parkowania w takich miejscach w samej grze.  To nie jest do końca w porządku a w szczególności dla graczy którzy nie mają pojęcia wgl o jakiś granicach parkowania serwera które znajdują się tylko i wyłącznie na stronie miłego dnia

Prosiłbym również o podanie podpunktu w regulaminie gdzie jest napisane że każdy gracz powinien znać strefy nieoznaczone w samej grze parkowania oraz informacje że takie strefy istnieją.

Granice parkingow sa podane publicznie i mozna sobie zerknac  nie trzeba sie ich uczyc a wystarczy pomyslec logicznie ze jezeli sa plotki to pewnie one wyznaczaja parking. Tyle ode mnie zarzad rostrzygnie ta skarge. Pozdrawiam  

Rozumiem i reakcje ta co kolega na górze zaznaczył na moją skargę proszę zachować dla siebie . Rozumiem że to kolega z frakcji ale niestety to nie pomaga.

8 minut temu, Veon napisał:

Granice parkingow sa podane publicznie i mozna sobie zerknac  nie trzeba sie ich uczyc a wystarczy pomyslec logicznie ze jezeli sa plotki to pewnie one wyznaczaja parking. Tyle ode mnie zarzad rostrzygnie ta skarge. Pozdrawiam  

Płotki takie same są przy chodniku nawet w innym mieście  to niczego nie wyznacza i absolutnie się nie zgodzę bo takich pojazdów zostało odholowane setki a nie wszyscy gracze się będą upominać o to na forum bo nawet nie mają pojęcia że można się odwołać . Pozdrawiam 

Nie i to nie jest logiczne ☺️

Oczywiście czekam na zarząd jaka będzie decyzja dziękuję bardzo

Wszystko zostało wytłumaczone przez pracownika. Dodatkowo informacje na temat parkingów publicznych znajdziesz  w tym temacie : https://projectrpg.pl/topic/29504-granice-miejsc-parkingowych-oraz-zakazane-miejsca-do-parkowania/
Pojazd został odholowany poprawnie, skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.