Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pomoc w napisaniu apelacji o zwrot pieniędzy z nie oddanej pożyczki.

strambel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem z tym, ze mianowicie napiosalem skarge na typka ktory nie oddal pozyczki, na 18k zostal zbanowany poniewaz skarga zosala rozpatyrzona ale nie wiem jak mam odzyskac pieniadze, wrzucam link do skargi bo nie rozumiem wpisu ktory napisal administraor "W związku z brakiem wypowiedzi przez oskarżonego, zostaje on zbanowany. Zwrot środków będzie egzekwowany w ewentualnej apelacji gracza." '

no iw lasnie nie wiem  w jaki spsoob mam apelacje napisac abyscie mi oddali pieniadze. prosze o pomoc i wyjesnienie. najklpeiej przez administratora MIXSU22. poniewaz to on rozpatrywal skarge. dziekuje. milego 😄

TUTAJ LINK DO SKARGI: 

@strambel

Odnosnie pieniędzy, które porzyczyłeś graczowi. Na stan obecny ich nie odzyskasz gdyż pożyczanie pieniędzy graczom jest na własną odpowiedzialność. Jest możliwość zwrotu pieniedzy tylko w przypadku gdy zbanowana osoba napiszę apelację o zdjęcie kary wtedy otrzyma ona termin na zebranie pieniędzy i spłacenie długu u ciebie. W innym przypadku nie masz szansy odzyskać pieniędzy dopiero jak gracz co brał pieniądze wróci do grania i cię spłaci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.