Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Brak repa i jak sobie z tym łatwiej poradzić...

Furmi2115

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie użytkownicy, oficjaalnie siedzę na tym serwie od 13h i bardzo go polubiłem. Niestety, jak sami pewnie wiecie, klasyczne prace dorywcze są po prostu nudne i monotonne a te ciekawsze odblokowywuje się dopiero po osiągnięciu odpowiedniego poziomu repa dlatego czekam na odpowiedzi czy da sie szybciej zarobić repa a jeśli tak to jak.

Witaj, graczu!

Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że polubiłeś nasz serwer. Faktem jest, że po dłuższym czasie prace dorywcze robią się monotonne. Alternatywą dla nich, jak już osoba wyżej pisała, są znajdźki oraz status Premium, który posiadasz i dzięki któremu otrzymujesz niewielką ilość reputacji za godzinę.

Osobiście, gdybym zaczynał grę od nowa, zacząłbym od zadania dziennego. Po nim poszedłbym na magazyn, na przemian ze znajdźkami. Po uzbieraniu 600 punktów reputacji starałbym się piąć w górę z poziomem na kurierze, na przemian próbując swoich sił w różnych pracach. Po osiągnięciu 4000 reputacji zostałbym na stałe górnikiem.

Mam nadzieję, że Ci pomogłem. 😄

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.