Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na: TheDreamer

KeithCozart

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Ruchamwamstare

Nick oskarżonego: TheDreamer

Powód skargi: Kolesiostwo, przekroczenie uprawnień, bezsensowne nadanie kary

Data zdarzenia: 03.08.2024 około 16:07

Dowody:  image.thumb.png.4c124d919d3bafccffdc66363761b25d.png

Opis sytuacji:  Cała sytuacja zaczęła się kiedy w mojej opinii zostałem niesłusznie ukarany przez Gage i w skardze na nią postanowiłem wypowiedzieć się obciążając ją dowodami, wtedy też administrator @TheDreamer reagował na moje wypowiedzi nieprzychylnymi emotkami, następnie około godziny później ,podczas mojej kumpelskiej PRYWATNEJ rozmowy z użytkownikiem@n1mek_ zostałem ukarany wyciszeniem na 6 godzin, okazało się, że ten administrator szukając czegokolwiek na mnie postanowił stalkować moją prywatną rozmowę i na jej podstawie bez żadnego reporta mnie ukarać. Będąc przekonanym, że to niemek mnie zgłosił, również go zgłosiłem przez co on też dostał niesłuszną karę. Moim zdaniem jest to skandaliczne zachowanie które nigdy nie powinno mieć miejsca. 

Dodam jeszcze, że moja rozmowa z niemkiem była kulturalna z mojej strony, więc nawet jakby ktoś ją zgłosił to nie kwalifikowała by się na karę, wystarczy sprawdzić logi.

Krótko zwięźle i na temat.

7 minut temu, KeithCozart napisał:

reagował na moje wypowiedzi nieprzychylnymi emotkami

Rekacje na forum są dodane po to aby je dawać. Skoro coś mnie rozbawiło to daje reakcje - moja ranga w tym wypadku nie ma znaczenia bo nawet bez niej dałbym tą samą reakcje. 🙂

8 minut temu, KeithCozart napisał:

że ten administrator szukając czegokolwiek na mnie postanowił stalkować moją prywatną rozmowę

Drogi graczu, jako administracja nie mamy prawa wyciągać konsekwencji z prywatnych rozmów o ile nie otrzymamy odpowiedniego zgłoszenia. Nie wiem z jakiego niby powodu miałbym stalkować czyjeś prywatne rozmowy. Było na Ciebie zgłoszenie więc zareagowałem.

13 minut temu, KeithCozart napisał:

również go zgłosiłem przez co on też dostał niesłuszną karę

W moim odczuciu wiadomości które do Ciebie wysyłał były w jakimś stopniu prowokacyjne dlatego też został za to ukarany. W tym wypadku to Adm. RCON stwierdzi czy kary były słuszne.

14 minut temu, KeithCozart napisał:

Moim zdaniem jest to skandaliczne zachowanie które nigdy nie powinno mieć miejsca. 

No widzisz a moim zdaniem skandalicznym zachowaniem jest pisanie skargi zamiast apelacji. Bo to ją powinieneś w pierwszej kolejności napisać.

Tyle ode mnie, życze miłego wieczoru oraz weekendu dla czytających.

Nie mam żadnego problemu z tym jakich kto emotek używa, natomiast jest to dowód, że wiedziałeś o sprawie Gagi i byłeś po jej stronie, czyli mogłem z tego wnioskować że masz motyw, dlatego o tym wspomniałem.

Więc skoro @n1mek_ twierdzi, że nie zgłaszał i nie wysyłał logów, a @TheDreamertwierdzi, że odpowiadał na zgłoszenie, oznacza to że któraś ze stron musi kłamać i prosiłbym o weryfikacje ARCON, czy było zgłoszenie i od kogo.

Nawet jesli to niemek kłamie, a TheDreamer mówi prawdę, skarga w dalszym ciągu ma sens gdyż wiadomości którymi odpowiadałem na wiadomości niemka nie kwalifikowały się pod karę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.