Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z kierowcą dister

Klaudinho7

Rekomendowane odpowiedzi

NQ8qgwQ.png

mSu4qkK.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Senior Pressman @Klaudinho7 z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przedstawię wam wywiad z kierowcą frakcji San Andreas Transport Corporation, czyli z  @dister.

LKZ38Vt.png

K: @Klaudinho7 | d: @dister

K: Witam, z tej strony Senior Pressman @Klaudinho7 z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi odpowiedzi na kilka pytań?
d: Witaj, tak, bardzo chętnie.

K: Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie, aby czytający mógł cię lepiej poznać.
d: Mam na imię Kacper, mam 19 lat. Interesuje się jazdą na rowerze głównie Enduro. Jestem po czteroletnim liceum o profilu trener personalny.

K: Jak zaczęła się twoja przygoda z platformą MTA oraz z serwerem ProjectRPG?
d: Moja przygoda z MTA zaczęła się w 2019 roku na serwerze p***fe. Tam właśnie stawiałem pierwsze kroki na tej cudownej platformie. NAP RPG zacząłem grać pod koniec 2020 roku.

K: Skąd pomysł na taki nick?
d: Nick wziął się od słowa „disaster”, czyli katastrofa w języku angielskim. Przestawiłem parę literek i tak oto powstał mój nick @dister.

K: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
d: Moim głównym celem do zrealizowania jest kupno Infernusa Nsx oraz wymaxowanie wszystkich prac na serwerze.

K: Na serwerze masz przegrane ponad 770 godzin. Na ile wyceniasz swój majątek oraz jakie auto jest najciekawsze w twojej kolekcji?
d: Majątku nie mam sporego, póki, co jest w nim Manana w cabrio na 2kid, oraz Moonbeam na 10kid. Myślę, że będzie to maksymalnie 250k, aczkolwiek w banku posiadam jakieś zaskórniaki.

K: Czy jest coś, co nie podoba ci się na serwerze ProjectRPG i chciałbyś to zmienić?
d: Nie mam teraz nic w głowie, co chciałbym zmienić.

K: Należysz do jakiegoś biznesu?
d: Nie należę aktualnie do żadnego biznesu.

K: Jaki gatunek muzyki jest twoim ulubionym?
d: Moim ulubionym gatunkiem muzycznym myślę, że jest 90s hip-hop. Artyści, tacy jak: Eazy E, Eminem, 50 cent oraz Ice Cube.

K: Jakie są Twoje zadania lub obowiązki jako Kierowca SATC? Co skłoniło cię do napisania podania?
d: Głównymi zadaniami we frakcji jako kierowca jest przyjmowanie zgłoszeń, bezpieczne zawiezienie klienta z punktu A do punktu B oraz wyrabianie normy tygodniowej. Do napisania podania skłonił mnie dodatkowy dochód, pasja do jazdy samochodem oraz możliwość rozwoju tzn. awanse.

K: Jak ogólnie oceniasz tę frakcję?
d: Frakcja mega mi podpasowała, ponieważ szukałem oderwania od prac dorywczych oraz ludzie, z którymi pracuje, są komunikatywni i na prawie każdej płaszczyźnie możemy się dogadać.

K: Jeśli nie frakcja SATC, to do jakiej innej frakcji chciałbyś dołączyć?
d: Byłem kiedyś we frakcji SARA, aczkolwiek to właśnie SATC najbardziej przypadło do mojego gustu. Myślę, że nie zamieniłbym obecnej frakcji na żadną inną.

K: Bardzo Ci dziękuję za udzielenie mi wywiadu, ostatnim pytaniem, które chce zadać to pytanie, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
d: Również dziękuję za wywiad, pozdrawiam wszystkich czytelników.

XGwBbve.png
 W najbliższym czasie zobaczycie jeszcze więcej wywiadów z członkami frakcji San Andreas Transport Corporation.
Dziękuję za przeczytanie materiału, życzę wszystkim miłego dnia lub nocy.
8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

zKtv2Da.pngsuper.png?ex=66ab1daf&is=66a9cc2f&hm=6338072bc5a394c2feaae7fcee550dc9ee0b705ca1ecd3b606405e283db98023&=

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.