Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - V Gala miedzy frakcyjna Blood Fight

hefe

Rekomendowane odpowiedzi

naglowek.png.d61940a27b19414815c192f7a1899f34.png
informacje.png

Witajcie drodzy czytelnicy z tej strony Senior Pressman @hefe z Redakcji Project News. Dzisiaj wraz z kolegami z redakcji, czyli Junior Reporter @oliwierbluza1, Pressman @Azyr przedstawiamy Wam przebieg V edycji gali między frakcyjnej Blood Fight. Oraz przedstawimy ciekawy wywiad z uczestnikiem wydarzenia. Miłego czytania.artykul.png

V gala między frakcyjna Blood Fight odbyła się 24.07 o godzinie 17:00. W wydarzeniu brały udział SATC, SAMD, SAPD i frakcja SAFD. Każda frakcja walczyła w formule 2v2.

XGwBbve.png

Karta walk V gali między frakcyjnej Blood Fight odbyła się w następującej kolejności:

SAPD : SATC
SARA : SAFD
SATC : SAMD
SAPD : SAFD
SARA : SATC
SAMD : SAFD
SARA : SAPD
SAMD: SARA
SAFD : SATC
SAPD : SAMD

V galę Między frakcyjną wygrała frakcja SAPD z ilością punktów 6 następnie SATC 4 i egzekwo SAMD,  SARA z ilością punktów 2 i ostatnie miejsce frakcja SAFD z ilością punktów 1, gratulujemy!

gif1.thumb.gif.702a7e5b15758e9517a27448e376474d.gif

XGwBbve.png

Zapraszam do wywiadu z osobą biorącą udział w wydarzeniu, czyli @bolkaa! Wywiad przygotował dla was Junior Reporter @oliwierbluza1.
KMsOqjH2_tGvTS3ILPOLTjWaemJfNh7vSn2g2fE8JJr8J5UFmG2kgtl-16qN3cOfrXj84K4yt3HbbzlcRLTIYcb4qtm6fGHEI_vHZTIrZGivnQ_9OCHPDlW2kX1N5SBrg_S-HC51J9580YJhZqbq_zU

O: @oliwierbluza1 | B: @bolkaa

O: Witam z tej strony Junior Reporter @oliwierbluza1 z Redakcji Project News. Czy chciałbyś odpowiedzieć mi na kilka pytań związanych z ostatnią edycją Blood Fight?
B: Hej, jasne.

O: Świetnie! Na początek powiedz, w jakiej szeregach frakcji walczyłeś.
B: Podczas gali reprezentowałem frakcje SAFD.

O: Z jakimi osobami walczyłeś i jak oceniasz ich umiejętności w walce?
B: Nasi przeciwnicy nie byli łatwym celem, wygraliśmy tylko jedną walkę.

O: Która frakcja według ciebie wypadła najlepiej?
B: Moim skromnym zdaniem frakcja SATC zaprezentowała się najlepiej podczas gali.

O: Czy SAPD według ciebie zasłużyło na wygraną?
B: Frakcja SAPD z trudami wywalczyła sobie wygraną, dominując inne frakcje. Moim zdaniem w pełni zasłużyli na wygraną.

O: Czy w jakiś sposób przygotowywałeś się do walki?
B: Do walki nie przygotowywałem się w żaden sposób.

O: Dziękuję Ci za poświęcony mi czas, życzę sukcesów w kolejnych galach.
B: Dziękuję również za wywiad, Życzę miłego dnia.
k1AwIr0.png

gif2.thumb.gif.4c1ca2fc4bb22804500ed78b22545325.gif

ramka1.thumb.png.855acb285e4eef12ef6278a0e087cca9.png

ramka.thumb.png.b12b545924c152b010f59396a6bb5a51.png

ramka2.thumb.png.7b89734218474c8c862abaf8ac58af48.png

Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału. Mam nadzieję, że dzięki temu dowiedzieliście się trochę więcej na temat ostatniej gali Blood Fight. Zapraszam również do obserwowania naszej redakcji. Miłego Dnia/Popołudnia/Wieczoru/Nocy.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
B8W6noV.pngAUqeLUy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.