Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem: Jak0n

Kierownikk

Rekomendowane odpowiedzi

DjbKgpi.png

M3o7SmR.png.e5144c110749e993fc33fcd5e4f49674.png

Witajcie Drodzy czytelnicy, z tej strony Trainee @Kierownikk  Redakcji Prasowej Project News. Moim i Państwa gościem, jest gracz @Jak0n,  który w wolnych chwilach zajmuje się streamami na twitchu, oraz maksowaniem wszystkich prac dorywczych na serwerze.

vgC1HDp.png.ad2fd9075c80f45f76cf36f1b361f240.png

K: @Kierownikk| J: @Jak0n

K: Cześć, z tej strony Trainee Kierownik z Redakcji Prasowej Project News, czy mógłbyś mi udzielić wywiadu?
J: Hej, pewnie.

K: Dobrze to w takim razie na początek opowiedz coś o sobie.
J: No to ogólnie nazywam się Jakub, mam 22 lat jestem ze Śląska, w wolnych chwilach lubię spędzać czas na ProjectRPG oraz streamować na twitchu.

K: Jak nazywa się twój kanał na Twitchu oraz jaki prowadzisz tam content?
J: Mój kanał w serwisie Twitch nazywa się Jak0n45, ogólnie prowadzę tam kanał głównie z grami, streamując właśnie często z Projecta, lecz pojawiają się też inne tytuły niż MTA, na przykład jakieś gry fabularne.

K: Jak zaczęła się twoja przygoda z ProjectRPG?
J: Ogólnie to zaczęło się w 2020 r. Kiedy kolega, który zaczął tu grać przede mną, namówił mnie na wbicie na Projekta i zagranie, pomyślałem, że okej, sprawdzę co to za serwer, no i jakoś tak wyszło, że już przegrałem już 2700 godzin

K: Od niedawna jesteś członkiem organizacji Koszary, jak ci się w niej podoba?
J: Ogólnie Koszary to bardzo przyjemna organizacja, którą serdecznie każdemu polecam, żeby do niej dołączyć. Panuje tu świetna atmosfera, można u nas doskonale zabić nudę, a w międzyczasie jak się gra na Projekcie, to można porozmawiać z fajnymi ludźmi, jak i też w razie potrzeby dostać pomocną dłoń.

K: Skąd narodził się pomysł na maksowanie wszystkich prac i czy zamierzasz to kontynuować?
J: Pomysł na maksowanie prac narodził się z tego, że chciałem coś osiągnąć na ProjectRPG, czego nie ma nikt inny, albo ma to mała grupka osób. Dlatego też wyznaczyłem sobie takie długoterminowe wyzwanie, dzięki czemu gra na serwerze mi się nie znudzi i zamierzam to kontynuować.

S9fypX8.png

K: Opowiedz coś o swoich pojazdach, bo wiem, że masz ich dość sporo.
J: Bullet, Phoenix Bandit, Buffalo Challenger, a teraz parę słów o tych autach. Ogólnie pomysł na projekt Phoenix narodził się, podczas gdy jeszcze działałem na Youtubie i nagrywałem tam odcinki. Wtedy pomyślałem, że zrobię nowy projekt, malując Phoenixa właśnie na czarno i żółto. Wtedy zacząłem się zastanawiać nad tablicą rejestracyjną do niego i tak o to właśnie Phoenix stał się "pszczołą". Dodam jeszcze, że jest on na FT. Co do Bulleta, postanowiłem kupić jakieś szybkie auto pod robienie rajdowca, nie pomyślałem, że najlepszym pomysłem będzie kupno NRG, więc tak o to kupiłem Bulleta, który ze mną do dziś. Na koniec jeszcze został nam Buffalo Challenger, czyli moje ulubione auto. Jeśli chodzi o wygląd wizualny, to właśnie między innymi dla body do tego pojazdu wbijałem rajdowca i tego całkowicie nie żałuje.

K: W jakie grasz gry poza MTA?
J: EA SPORTS FC 24, Tekken 8, Alan Wake 2.

K: Chciałbyś kogoś pozdrowić?
J: Pozdrawiam wszystkich widzów kanału Twitch Jak0n45.

K: Również pozdrawiam, Bardzo dziękuję @Jak0n za udzielenie wywiadu.
J: Nie ma sprawy, również dziękuję.

XGwBbve.png

To by było na tyle, dziękuje za przeczytanie, do usłyszenia w następnych wywiadach.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

hQG7atW.pngsuper.png?ex=66a9236f&is=66a7d1ef&hm=533bfd42cc0a935d61bd336ba24d37eb9cb8d9066ab6ec4e7e4e34be3cc131aa&

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.