Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na .Drymaniusz*

HarryPotter

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Yellow
Nick oskarżonego: @.Drymaniusz*
Powód skargi:  Powód odholowania pojazdu nie zgodny z prawdą
Data zdarzenia: 27.07.2024 17:02
Dowody: image.png.684ff239e5ee7aa190a5b5b785f862dc.png
Opis sytuacji:  Hei , zobaczyłem w org iż w.w pojazd znajduje się na pp , więc postanowiłem go wyjąć i sprowadzić na bazę organizacji. Gdy zobaczyłem koszt wyciągnięcia Pojazdu z pp przeraziłem się. Po sprawdzeniu dokładnie rejestracji w Pojazdach okazuję się że rejestracja jest zgodna z prawdą SF 29333 , nie jest w żaden sposób zmieniona. Więc moje pytanie jest następujące jaki jest powód tak dużej kwoty aby wyciągnąć pojazd oraz dlaczego Powód jest niezgodny z prawdą ? 

Proszę również o dowód jaka była rejstracja w momencie umieszania na pp.

SS z Pojazdów: 

Spoiler

image.thumb.png.b5a20306729e682b19e7db04487b6905.png

Pozdrawiam

Mila_Kunis Zarzad Route66

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.